Írjunk egy dalt közösen!

Nemrégiben az Elfeledett mézescsók kapta az Év Gyermek Albuma díjat, de Kovácsovics Fruzsina máris a következő, 2014-ben megjelenő lemezén töri a fejét. Az egyik dalt a gyerekekkel közösen szeretné elkészíteni.

Íme, Fruzsi felhívása a gyerekekhez:
A lemez dalai a világ népmeséiből építkeznek majd, a címadó dal is világutazásra invitál: arról szeretne szólni, hogy a mesék szárnyán beutazhatjuk és megismerhetjük az egész világot. Húzzátok hát fel a hétmérföldes csizmáitokat, repüljetek el a képzelet szárnyán a világ bármely szegletébe és hozzatok el nekem onnan egy olyat szót, amit szívesen hozzátennétek a dalhoz. A szót aztán küldjétek be nekünk, és mi az M2 Hetedhét Gyerekhíradó műsorvezetőivel közösen fogjuk kiválasztani azokat, amelyek bekerülnek a szövegbe.

A dalból videoklip is készül, amelynek elkészítésében a dalírásban résztvevő gyerekek is szerepet kaphatnak!

A szavakat 2013. november 5-ig küldheted be a gyerekhirado@mtva.hu e-mail címre, és azt szeretném, ha a szó mellé egy fotót is küldenél magadról, valamint röviden leírnád, hogy miért pont azt a szót választottad.

További információ

 

Címkék: , , , ,


Szóljon hozzá Ön is!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

Figyelem! A hozzászólások nem jelennek meg azonnal, csak moderálás után!

https://www.facebook.com/photo.php?v=607560892675966&set=p.607560892675966&type=2&theater

Berg Judit/ Polgár Judit: Alma- A sötét birodalom című könyvének “reklámfilmje”. ( I. fejezet)
Tovább»

Apablog

  • Apablog 4.0 kiemelt

    Annyira nehéz persze négy részbe belesűríteni a dolgokat, nem is teszem, csapongok befejezésül is. Most, hogy nyár van, itt az [...]

    Tovább»
    Apablog 4.0