Megváltozott a pályázat feltöltésének határideje


2014. május 14.

Tisztelt Pályázók!

A pályázat leadási határidejét egy héttel meghosszabbította a KLIK.

AZ ÚJ HATÁRIDŐ: MÁJUS 22!

A feltöltés egyelőre technikai probléma miatt nem lehetséges. A hibát igyekszünk minél hamarabb elhárítani. Köszönjük türelmüket és megértésüket!

A pályázat itt olvasható:

Felhívás az Olvasás Népszerűsítése Program
plakátkészítő versenyére
Az Olvasás Népszerűsítése Program keretében a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (a továbbiakban: KLIK) plakátkészítő versenyt hirdet az állami fenntartású iskolákban tanuló diákok számára.
1.) A pályázat célja:
Az Olvasás Népszerűsítése Program keretében felhívni a figyelmet az olvasás fontosságára, illetve népszerűsíteni az olvasás élményét. A pályázat célja ezen kívül, hogy széles körben felhívja a figyelmet az Olvasás Népszerűsítése Programra, valamint olyan pályaműveket gyűjtsön össze, amelyek később felhasználhatóak a program további népszerűsítésére.
2.) A pályázat tárgya:
A pályázó diákok a magyar szerzők által írt kötelező olvasmányok közül választanak témát, ezt dolgozzák fel egy maximálisan A3-as méretű grafikán, festményen, zsírkrétarajzon vagy egyéb vegyes technikával készülő művön. (A program Betűfaló alprogramjában feldolgozott könyvek témájával szintén pályázhatnak azok, akik abban részt vesznek.)
3.) A pályázók köre:
A KLIK minden iskolájának diákja pályázhat, elsősorban általános iskolások munkáit várjuk.
4.) A pályázat benyújtása:
A pályamunkákat 2014. május 15-ig lehet benyújtani. A műveket szkennelt formában töltik fel az iskolák legkésőbb 2014. május 16-ig a következő felületre:
www.meseutca.hu/palyazat
A képeket regisztráció után tudják feltölteni. A regisztrálás során az alábbi adatokat is kérjük a felületen megadni: a feldolgozott könyv címe, a pályamű címe, készítő neve, osztálya, évfolyama, iskolája és települése. A feltöltött file elnevezése kezdődjön az iskola OM azonosítójával, és tartalmazza a készítő nevét (OM_123456_Név). A rajzokat az iskolák őrzik meg, a fent felsorolt adatokat a művek hátoldalán is kérjük feltüntetni.
5.) A pályázat értékelése/elbírálása:
Az beérkezett pályaműveket a központ összegzi és értékeli. Az elbírálás hét régióban (Magyarország régiói), kilenc korcsoportban (1-8. évfolyam és egy korcsoport fölötte) történik. Az elbírálásnál a zsűri figyelembe veszi a témaválasztást, a pályamű eredetiségét, ötletességét, kivitelezésének minőségét, illetve az olvasásnépszerűsítés gondolatához való kapcsolódását. Az eredményeket a KLIK honlapján tesszük közzé legkésőbb június 6-ig.
6.) Díjazás:
Régiónként és korcsoportonként a legjobb három pályamű készítője 20.000 Ft, 15.000 Ft illetve 10.000 Ft könyvutalvány nyereményben részesül.

Címkék: , , ,


Szóljon hozzá Ön is!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

Figyelem! A hozzászólások nem jelennek meg azonnal, csak moderálás után!

https://www.facebook.com/photo.php?v=607560892675966&set=p.607560892675966&type=2&theater

Berg Judit/ Polgár Judit: Alma- A sötét birodalom című könyvének “reklámfilmje”. ( I. fejezet)
Tovább»

Apablog

  • Apablog 4.0 kiemelt

    Annyira nehéz persze négy részbe belesűríteni a dolgokat, nem is teszem, csapongok befejezésül is. Most, hogy nyár van, itt az [...]

    Tovább»
    Apablog 4.0