1451. (utolsó) bejegyzés


2014. július 28.

Kedves Olvasóink!

Mint azt jó ideje láthatják, a Meseutca már nem frissül tovább.
Korábban is jeleztük, hogy hiába pályáztunk működésünk fenntartására, az idei évre sajnos semmilyen támogatást nem kaptunk. Lendületünk elfogyott.
Egy kulturális portál életben tartásához nem elég a lelkesedés: megfelelő anyagi háttér nélkül az elkötelezettség akkor is kevés, ha szakmai tudással és alázattal párosul. Mivel nem akarunk sem „bloggá” válni, sem olyan kompromisszumokat kötni, amelyek az eddig megszokott hitelességünk rovására menne, a Meseutca nem frissül tovább.
Energiánk azonban nem vész el, csak átalakul: a szerkesztőség tagjai a Betűfaló program keretén belül azon fáradoznak, hogy a kortárs gyerekirodalom az általános iskolákon keresztül minél több gyerekhez utat találjon. Íme, egy kis dokumentáció az elmúlt hónapok munkájának eredményéről.
Köszönjük, hogy az elmúlt több mint három évben velünk tartottak! Reméljük, segítettünk eligazodni a gyerekirodalom tarka térképén. Az eddigi írásaink természetesen továbbra is olvashatók.

Köszönetet mondunk a Meseutca alapítóinak Szigethy Katalinnak és Horváth Gyulának, valamint korábbi munkatársainknak: Elekes Dórának, Szekeres Nikinek és Szokács Eszternek, valamint minden külsős szerzőnknek.

A jövőben is jó olvasást kíván mindannyiunknak!
Both Gabi, Edinger Katalin, Lehotka Gábor, Széni Katalin és Tamás Zsuzsa

Lehotka Gábor és Both Gabi

 

Edinger Katalin és gyerekei

Széni Katalin és gyerekei

 

Tamás Zsuzsa és kislánya, Zsófi


Szóljon hozzá Ön is!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

Figyelem! A hozzászólások nem jelennek meg azonnal, csak moderálás után!

https://www.facebook.com/photo.php?v=607560892675966&set=p.607560892675966&type=2&theater

Berg Judit/ Polgár Judit: Alma- A sötét birodalom című könyvének “reklámfilmje”. ( I. fejezet)
Tovább»

Apablog

  • Apablog 4.0 kiemelt

    Annyira nehéz persze négy részbe belesűríteni a dolgokat, nem is teszem, csapongok befejezésül is. Most, hogy nyár van, itt az [...]

    Tovább»
    Apablog 4.0