Beköszöntő

Térjen be hozzánk, jöjjön el a mi utcánkba! Hogy miért? Mert olyan mesét mondunk Önnek és szeretteinek, amelynek mindannyian szereplõi vagyunk. A mi utcánkban jól megfér a szakértelem és a játék, a mese és a valóság. Nálunk biztos támpontot találhat mindenki, akinek gyerekkönyvekkel, (vizuális) neveléssel kapcsolatos kérdései akadnak.

Három gyermekem van, ezért pontosan tudom, milyen fontos egy jól megválasztott könyv az éppen aktuális problémáink megoldására. Pedig látszólag nem csinálunk semmit, csak belebújunk együtt a kedvenc könyvünkbe. Ám amikor kijövünk belõle, eltûnik a köztünk lévõ feszültség, hiszen kimeséljük magunkból a bánatot; ezáltal a mese segítõ gyógyító, összetartó ereje a hétköznapokat is élhetõvé formálja.

A mi utcánkban naponta új hírek, információk várják a betérõt. Lesznek mozgóképek, hanganyagok, érdekes interjúk, olykor még elmélyült elemzések is. Igyekszünk minden oldalról megvilágítani egy-egy könyvet, témát. Alkotók, szakemberek, gyermekek, szülõk, könyvkiadók segítik a tájékozódást. A Meseutcába betérõket vetélkedõk várják, pályázatok, programajánlók, és — nem mellesleg — kedvezõ vásárlási lehetõség szakértõ segítséggel együtt.

Elkötelezett, hozzáértõ munkatársaimmal együtt olyan átfogó információs magazint szeretnénk létrehozni, amely a tájékoztatás mellett követhetõ mintát is mutat! Szeretettel és szakértelemmel várjuk Önöket! Kérem, lakjanak velünk!

Both Gabi
fõszerkesztõ

https://www.facebook.com/photo.php?v=607560892675966&set=p.607560892675966&type=2&theater

Berg Judit/ Polgár Judit: Alma- A sötét birodalom című könyvének “reklámfilmje”. ( I. fejezet)
Tovább»

Apablog

  • Apablog 4.0 kiemelt

    Annyira nehéz persze négy részbe belesűríteni a dolgokat, nem is teszem, csapongok befejezésül is. Most, hogy nyár van, itt az [...]

    Tovább»
    Apablog 4.0