Impresszum

  Both GabiBoth Gabi

  Both Gabi a Meseutca főszerkesztője, a Csodaceruza folyóirat egykori munkatársa. Érzékeny ember, aki mindig minden helyzetben igyekszik megtalálni a felek közötti egyetértés lehetőségét, az arany középutat. Három kicsi gyerek, Berta, Elza és Ármin édesanyja. Nem létező szabadidejében meséket ír.

  Edinger KatalinEdinger Katalin

  Edinger Katalin lapigazgató a legújabb munkatársunk. Edinger Kata hét évig a Csimota kiadó munkatársa volt, ami Magyarország legprogresszívebb gyerekkönyvkiadója. Az ő tapasztalata, ötletei és átfogó szervezési munkája jó alapot ad a megújulásra készülő Meseutca nagyszabású terveihez! Ábel, Alíz és Léna anyukája. Ha meséről van szó, nála is összeér a szakmai tapasztalat és a mindennapos szülői gyakorlat. Kérjük, fogadják szeretettel a csapatban!

  Lehotka GáborLehotka Gábor

  Lehotka Gábor a Meseutca legtapasztaltabb és egyben egyetlen apukája, gyerekei (Lilla, Botond és Réka) már kinőttek a mesék világából. Olvasószerkesztőként ő fúrja, faragja érthetővé és élvezhetővé írásainkat. Nevéhez egy másik kulturális honlap, a Papiruszportál írása, szerkesztése is köthető.

  Szekeres NikiSzekeres Niki

  Szekeres Nikoletta a Meseutca egyik legújabb szerzője, rovatvezetője, aki korábban a Pagony munkatársa volt. Tájékozottsága, ízlése, pengeéles szeme, közvetlen s mégsem közvetlenkedő stílusa hamar nélkülözhetetlenné tette a csapatban. Egy nagyfiú, Jakab édesanyja, jóféle anarchista mami.

  Széni KatalinSzéni Katalin

  Ha rend a lelke mindennek, akkor Széni Katalin a Meseutca lelke: ő tartja számon, mikorra milyen témát terveztünk körüljárni, s a témán belül milyen anyagokkal készülünk. Kati éveken át gimnáziumi magyartanár volt, a Meseutcába pedig a dráma- és múzeumpedagógia felől érkezett. Három gyerek: Simon, Anna és Jakab anyukája, akiknek még igencsak messze van a kamaszkoruk.

  Tamás ZsuzsaTamás Zsuzsa

  Tamás Zsuzsa szerkesztő, újság- és meseíró, fórumok, kerekasztal-beszélgetések, könyvbemutatók vezetője – egyszóval gyerekirodalmár. Pillanatnyilag egy gyermek, Zsófi boldog édesanyja. Művekhez nyúlni, könyvekről, szerzőkről írni valahogy olyan tisztelettel, szeretettel kellene, ahogy ő teszi.

https://www.facebook.com/photo.php?v=607560892675966&set=p.607560892675966&type=2&theater

Berg Judit/ Polgár Judit: Alma- A sötét birodalom című könyvének “reklámfilmje”. ( I. fejezet)
Tovább»

Apablog

 • Apablog 4.0 kiemelt

  Annyira nehéz persze négy részbe belesűríteni a dolgokat, nem is teszem, csapongok befejezésül is. Most, hogy nyár van, itt az [...]

  Tovább»
  Apablog 4.0