hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Család Forradalmi diákkedvezmény a SPAR és a Diverzum jóvoltából
Család

Forradalmi diákkedvezmény a SPAR és a Diverzum jóvoltából

16

Elsőként kötött együttműködési megállapodást a kereskedelmi láncok közül a SPAR Magyarország a Diverzummal, a legnagyobb hazai diákkedvezményeket kínáló platformmal. Ennek köszönhetően a Diverzum applikációban elhelyezett – diákoknak szóló – SPAR-kuponok az összes magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben, azaz csaknem 500 helyszínen válthatók be.

„A SPAR alapítása óta élen jár élelmiszeripari innovációival, valamint a vásárlóinknak nyújtott digitális szolgáltatásaival. Utóbbi területen most egy újabb fontos állomáshoz érkeztünk: a közelgő iskolakezdésre időzítve vállalatunk a kereskedelmi láncok közül elsőként kötött együttműködési megállapodást a Diverzummal, a legnagyobb hazai diákkedvezményt kínáló platformmal. A SPAR és a Diverzum együttműködése az eddigi legnagyobb hatású kezdeményezés, amely a diákok mindennapjaihoz nyújt segítséget: a platformon keresztül a SPAR kedvezményeit több mint 200 ezer diák veheti igénybe, akár naponta többször is” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

„Azt tapasztaljuk, hogy egyre inkább nyílik az olló a tehetősebb és az egyre megfontoltabban költő családok között. Ezért régóta keressük a lehetőséget arra, hogy olyan diákkedvezményt tudjunk adni a Diverzum felhasználóknak, ami érezhetően segít levenni a terhet a diákok válláról a mindennapokban. A SPAR Magyarországgal elindult együttműködésünk ezt a kezdeményezést célozza, és büszkék vagyunk rá, hogy a vállalat stratégiai partnerként tekint ránk a diákok elérésében” – mondta László Miklós, a Diverzum társalapítója.

A Diverzum Magyarország vezető diákkedvezményes platformja már minden harmadik 14 év feletti magyar diáknak segít abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki a tanuló éveikből, mindezt teljesen ingyenesen. Folyamatosan bővülő partnerhálózatához jelenleg több mint 60 márka tartozik, amelyek a Diverzum appon keresztül kínálnak kedvezményeket a több mint 200 ezer felhasználónak. A Diverzum a 2021. novemberi indulása óta több mint félmilliárd forintot spórolt meg a hazai diákoknak az appon keresztül igénybe vett, kizárólag diákoknak szóló kedvezményekkel. Az applikáción és weboldalon keresztül is elérhető kedvezmények elérésének mindössze annyi feltétele van, hogy a felhasználó 14 évnél idősebb legyen és valamelyik oktatási intézményben tanuljon, azaz érvényes diákigazolvánnyal rendelkezzen, amelyet hitelesített a Diverzum felületén.

A Diverzum platformján elhelyezett, diákoknak szóló SPAR DIÁK JOKER kuponok az összes magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben beválthatóak, azaz közel 500 helyszínen élhetnek a diákok a lehetőséggel. Vásárlásonként összesen 3 termékre érvényesíthető a 20%-os SPAR DIÁK JOKER kupon, ezeket akár minden vásárlásuk alkalmával be tudják váltani.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! A cikkben partnerünk volt az eMentor.hu. Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Életnagyságú LEGO Technic McLaren P1 autó

Lando Norris egy életnagyságú LEGO® Technic™ McLaren P1™ autóval hódítja meg Silverstone-t...

A szülők fele támogatná az iskolák környékének időszakos lezárását a forgalom elől

A magyar szülők mintegy fele egyetért azzal, hogy a gyermekek nagyobb biztonsága...

Mikrós lecsó – a legfinomabb megúszós vacsoraötlet nyárra

A modern konyha csendes forradalma: a mikrohullámú sütők. Ezek az eszközök nem...

50 millió forint értékben jutott digitális eszközökhöz több mint 250 rászoruló család és közintézmény

Több mint hatszáz pályázó, 255 nyertes pályázat és többszáz digitális eszköz. Ez...