péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tech Wossala Rozina lett a Gorenje magyar márkanagykövete
Tech

Wossala Rozina lett a Gorenje magyar márkanagykövete

16
Gorenje Wossala Rozina

A Gorenje bejelentette, hogy a népszerű és elismert séf, Wossala Rozina lett a cég magyarországi márkanagykövete. Az új partnerség az eddigi sikeres együttműködéseken alapul, melynek a márkanagykövetség egyfajta kiteljesedése, ezzel új színt hozva a márka kommunikációs stratégiájába.

Wossala Rozina ugyanis korábban már több alkalommal is dolgozott együtt a Gorenje csapatával, melyek során sikerült megvalósítani olyan kreatív projekteket, amelyek mind a közönség, mind a szakmai közvélemény elismerését kivívták. Az elkötelezett és innovatív munka, amelyet Rozina a gasztronómia terén végez, tökéletesen illeszkedik a Gorenje értékeihez és küldetéséhez, ami a kiváló minőségű, modern és felhasználóbarát háztartási gépek fejlesztésén alapul.

Az ősz folyamán a Gorenje új óriásplakát kampányában már Rozina arca köszön vissza, ez az első fontos állomása az együttműködésnek. A közös munka célja, hogy bemutassa, hogyan tudja egy profi séf a Gorenje termékeivel maximálisan kiaknázni a konyhai lehetőségeket. A két fél közötti együttműködés újabb mérföldköveként számos érdekes projekt és közös akció várható a közeljövőben.

„Rozina nemcsak kiváló szakmai tudásával és elkötelezettségével, hanem inspiráló személyiségével is hozzájárult ahhoz, hogy őt kérjük fel márkanagykövetünknek. Korábbi együttműködéseink során mindig is értékeltük Rozina kreativitását és szakértelmét, amelyek mostantól a márkánk hazai arculatát is formálják” – mondta Füle Norbert, a Gorenje Magyarország ügyvezető igazgatója.

“Ahhoz, hogy a főzéssel töltött időben sok örömet találjunk, szükség van olyan gépekre, eszközökre, amik a munkát könnyebbé és egyszerűbbé teszik. Azért is vállaltam örömmel ezt az együttműködést, mert korábban is szívesen használtam a Gorenje termékeit és jó szívvel, hitelesen tudom ajánlani azokat másoknak is. Nagyon várom, hogy milyen projekteket találunk ki a Gorenje csapatával együtt és hozzuk ezekkel is közelebb a főzés örömét az emberekhez” – mondta Wossala Rozina.

A Gorenje bízik benne, hogy a közös kampányaik és projektjeik révén még több ember számára tudják bemutatni, hogy a Gorenje termékei hogyan járulhatnak hozzá a gasztronómia világához a mindennapi életben.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Merj ugrani! – szól a népszerű telefongyártó szlogenje

Az egyszerű, könnyen megjegyezhető szlogeneket nagyon szeretik az emberek, és szívesen idézik...

Hogyan lehet legoptimálisabban megtervezni az utat elektromos autóval?

Az elektromos autók népszerűsége évről évre növekszik. Egyre több elektromos gépjárművet láthatunk...

Veszélyek a neten: hogyan készítsük fel a gyerekeket?

A szeptemberi iskolakezdésnél a gyerekek nemcsak barátokkal, hanem számos új veszélyforrással is...

A biztonságos online vásárlás alapjai

Az elmúlt években az online vásárlás kényelme átlakította azt a módot, ahogy...