szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Család Matchbox lett az elektromos Mercedesből
Család

Matchbox lett az elektromos Mercedesből

67
elektromos mercedes matchbox

A Mattel leleplezte  a Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás öntött kisautóját, ami az ikonikus Mercedes-Benz G-osztályt és a nemrégiben bemutatott, új elektromos modellváltozatot ünnepli. A prémium kategóriás kisautó újrahasznosított fémből és legalább 81%-ban ISCC-minősítésű műanyag felhasználásával készül*. A Matchbox exkluzív, 1:64 méretarányú, öntött replikája élethű részletekkel idézi meg az ikonikus G-osztályt és egyedi, texturált papír csomagolással rendelkezik.

„A Mercedes-Benz folyamatosan tágítja az elektromosautó-gyártás határait. Nem is tudnánk jobb módját kitalálni ennek a megünneplésére, mint egy exkluzív Matchbox öntött kisautó bevezetése. Ezzel pedig továbbra is azt hangsúlyozzuk, hogy elkötelezettek vagyunk az erőforrás-kímélő anyagok használata mellett és közös erővel haladunk előre egy fenntarthatóbb jövő felé vezető úton, miközben a rajongók számára megteremtjük a kedvenc autóik valósághű másolatait.“ – mondta Roberto Stanichi, a Mattel járművekért felelős globális vezetője.

A Matchbox teljesen új, Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás öntött kisautója a Matchbox 2022-ben elindított “Egy jobb jövő felé vezetünk” kampányának folytatása. A kezdeményezés a zöldebb játékélményt támogatja azáltal, hogy beemeli az elektromos járműveket a vállalat termékkínálatába, illetve igazodik ahhoz a célkitűzéshez is, hogy 2030-ra mind a játékokhoz, mind azok csomagolásához 100%-ban újrahasznosított, újrahasznosítható vagy bioalapú műanyagot használjanak.

elektromos mercedes matchbox játék

Az év folyamán a Matchbox teljesen új, Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás öntött kisautója a Matchbox Moving Parts-sorozatába is bekerül klasszikus szürke színben, mozgatható ajtóval, amely a hitelesség megteremtése és a valósághűség mellett további teret enged a történetmesélés számára is. Minden Moving Parts jármű újrahasznosított fémből és legalább 51%-ban ISCC-tanúsítással rendelkező műanyagból készül*

A Matchbox vadonatúj Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás prémium változata korlátozott számban, kizárólag a MattelCreations.com oldalon keresztül vásárolható meg. A Matchbox szintén új Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás öntött, mozgó alkatrészekből álló szériája pedig idén ősztől lesz kapható világszerte, így Magyarországon is.

 


*a tömegmérleg elvét alkalmazva. A tömegmérleg-megközelítés a bio- és növényi alapú vagy újrahasznosított anyagok hagyományos fosszilis anyagokkal történő kombinálására utal a gyártási folyamat során, ami olyan végterméket eredményez, amely az újrahasznosított és a fosszilis alapú szűz anyagokat ötvözi. További információkért látogasson el ide.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Forradalmi diákkedvezmény a SPAR és a Diverzum jóvoltából

Elsőként kötött együttműködési megállapodást a kereskedelmi láncok közül a SPAR Magyarország a...

Mikrós lecsó – a legfinomabb megúszós vacsoraötlet nyárra

A modern konyha csendes forradalma: a mikrohullámú sütők. Ezek az eszközök nem...

50 millió forint értékben jutott digitális eszközökhöz több mint 250 rászoruló család és közintézmény

Több mint hatszáz pályázó, 255 nyertes pályázat és többszáz digitális eszköz. Ez...

Idén is támogatja hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését a Hankook

Az Útkeresés Segítő Szolgálat idén is megrendezte nyárzáró Játékfesztiválját Dunaújvárosban. Az eseményen...