szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Keltsd életre a családi és gyerekfotókat egy vászonkép fotófal segítségével!
Tippek

Keltsd életre a családi és gyerekfotókat egy vászonkép fotófal segítségével!

56
vászonkép fotófal családi és gyerekfotók

Hiába válogatsz össze gondosan bútorokat, illetve kiegészítőket, és ügyelsz arra, hogy színben egymáshoz és a stílusodhoz is passzoljanak, a hiányérzeted nem fog elmúlni, ami leginkább azért van, mert a személyes tárgyaktól lesz igazán egyedi a lakásod, és ettől válik a nagybetűs otthonná.

És mi lenne személyesebb a családi és a gyerekfotóknál? Ezeket elhelyezheted egy egyszerű képkeretben, ám ha az a célod, hogy a lakásod ne csak otthonos, hanem szép és modern is legyen, akkor mindenképpen érdemes egy fotófalban gondolkodnod, amelynek megalkotásához a Vászonkép Szalon oldalán számos ötletet találhatsz.

Játssz az elrendezéssel!

A képek méretének és az egymástól való távolságának variálásával különböző hatás érhető el, így a fotófalad megalkotásánál ezekkel a tényezőkkel mindenképpen érdemes játszanod.

Ha fontos számodra az egységes megjelenés, akkor nyugodtan rakd őket egymástól azonos távolságra, de véleményünk szerint a rendezetlenül történő elhelyezésük némileg izgalmasabb és látványosabb.

Extra tipp: a hatás növelése érdekében az előbbi esetében érdemes egy zárt geometriai formában gondolkodnod.

Apropó, ha már a variálásnál tartunk

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a színekkel történő játék mennyire fel tudja dobni a fotófaladat. Amennyiben azt családi fotókból tervezed összerakni, akkor érdemes fekete-fehér effektet választod hozzájuk, hiszen ez remekül kiemeli a képeken szereplő családtagokat.

De persze ettől függetlenül dönthetsz úgy is, hogy a fekete-fehér és színes képeket variálod, amellyel egyébként igazán lenyűgöző látvány érhető el.

Ha már a lenyűgöző látványt említettük…

A fentebb említett webáruház blogjában lettünk figyelmesek arra az igazán különleges megoldásra, amikor a családi képek segítségével egy családfát varázsoltak fel a falra. Ehhez csupán egy fát kell a falra festeni, ami állhat néhány vonalból, de lehet akár egy részletes művészi stílusú fa is. Hogy melyiket választod, csakis rajtad múlik.

Mindezek után pedig már csak annyi dolgod maradt, hogy a családi képeket elhelyezed a fák ágai közé, és voilá, máris kész a csodálatos és egyedi családfa, amelyre garantáltan minden vendég rácsodálkozik majd.

Ami pedig téged illet, akárhányszor rápillantasz a képekre, eszedbe juthat a családoddal átélt megannyi közös emlék, ami még a legrosszabb napjaidon is garantáltan feldobja majd a hangulatodat. Ez jobban megéri, mint bármilyen drága bútordarab.

Ha nem tudsz dönteni

Amennyiben nem tudsz dönteni, hogy melyik ötletet valósítsd meg, akkor fordulj nyugodtan a fentebb már érintőlegesen említett webáruház munkatársaihoz, akik minden tapasztalatukat és tudásukat bevetve megpróbálnak majd ellátni a lehető legjobb tanácsokkal.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezekre érdemes figyelni, ha rendszeresen böngészünk az interneten

Az internetnek köszönhetően rengeteg olyan információhoz hozzáférhetünk, amelyhez korábban nem volt lehetőség....

Létezik egy rejtélyes, 13. csillagjegy

Érezted már úgy, hogy Rád egyáltalán nem illik a saját horoszkópod? Ne...

Az elsősegély-felszerelés fontossága a munkahelyeken

Rendkívül fontos a megfelelő elsősegély-felszerelés megléte a munkahelyeken, amivel baj esetén gyors...

Ajándékválasztás férfiaknak – a kihívások netovábbja

Legyünk őszinték: a férfiaknak sokkal nehezebb ajándékot választani, mint a nőknek. A...