szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Egy új márka születése
Tippek

Egy új márka születése

39
True to Sole Essentials kollekció

A streetwear piacon nem lehet megállni, ülni a babérjainkon, hiszen folyamatosan születnek az újabbnál újabb márkák, sneakerek, hoodie-k, pólók vagy éppen baggy nadrágok. Így volt ez a 2018-ban megalapított brand esetében is, aminek a fő célja, hogy elérhető áron dobjanak piacra prémiumminőségű streetwear ruhákat és kiegészítőket. Ez az új vonal azokat a fiatalokat célozta meg, akik stílusos alapdarabokkal szerették volna kiegészíteni a gardróbjukat.

De vajon hogyan született meg ennek az ötlete? Hogyan vált népszerűvé ez a divatmárka?

Az indulás

2013-at írunk, amikor Jerry Lorenzo, a kosárlabda egyik nagy sztárja a divatiparban találta magát. A márkája ekkor indult útnak, a berobbanása azonban nem a megszokott módon történt. A sztár korábban nagy nevekkel és brandekkel dolgozott együtt, saját cége esetében azonban független akart maradni. Egyetlen kollaborációt sem készített, de még divatbemutatón sem jelent meg.

A True to Sole-nál is kapható Essentials kollekció a Fear of God alapítójának szüleménye. A brand pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert, már-már luxusmárkává vált, azóta is szinte minden termék azonnal sold out.

Maga az Essentials 2018-ban látott napvilágot egy új almárkaként, aminél a fő cél a ruhák egyszerűsített változata, amit bárki elérhető áron szerezhet be magának. Itt a célközönség azok a fiatalok voltak, akik trendi alapdarabokkal akarták kiegészíteni az öltözködésüket. Szerencsére mindez működött, az Essentials népszerűsége azóta is töretlen.

Must have ruhák

Minden Essentials termék Lorenzo stílusát tükrözi, így megszülettek az oversized pulóverek, pólók, melegítők, rövidnadrágok és farmerek. Mindegyiket egyszerűség, letisztult színhasználat, valamint minőségi anyag jellemez. Az összes terméken megtalálható a márka neve, de mindezt úgy próbálták megtenni, hogy az ne legyen túl kirívó, összhangban legyen az egész outfittel. Az biztos, hogy minden Essentials ruha uniszex, így bárki és bármilyen ruhát magára ölthet.

A tervezés során ügyelnek arra, hogy a ruhák bárhol felismerhetőek legyenek. Talán ennek is köszönhető, hogy a siker nyomán számtalan designer és fast fashion márka kezdte el piacra dobni a hasonló alapdarabjait. A klasszikus pólók, a minőségi hoodie-k, valamint a letisztult kiegészítők azonban kizárólag Lorenzo kezei közül kerülhetnek ki.

Essentials nadrágok

A nyári időszakban főleg a rövidnadrágokra érdemes hangsúlyt fektetni. A Dark Oatmeal még 2022 júniusában debütált és azóta is a kollekció részét képezi, hiszen mindenki imádja. Már korábban is nagy népszerűségnek örvendett, idén nyáron ismét előtérbe került. Óvatosan azonban a hamisítványokkal, hiszen az interneten megvásárolt streetwear darabok esetében egyre több a visszaélés. A True to Sole azonban minden darabot bevizsgáltat, így itt nem eshetünk csapdába.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezekre érdemes figyelni, ha rendszeresen böngészünk az interneten

Az internetnek köszönhetően rengeteg olyan információhoz hozzáférhetünk, amelyhez korábban nem volt lehetőség....

Létezik egy rejtélyes, 13. csillagjegy

Érezted már úgy, hogy Rád egyáltalán nem illik a saját horoszkópod? Ne...

Az elsősegély-felszerelés fontossága a munkahelyeken

Rendkívül fontos a megfelelő elsősegély-felszerelés megléte a munkahelyeken, amivel baj esetén gyors...

Ajándékválasztás férfiaknak – a kihívások netovábbja

Legyünk őszinték: a férfiaknak sokkal nehezebb ajándékot választani, mint a nőknek. A...