szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Könyv A Majom mamája: Egy kedves és tanulságos mese a szeretetről és a családról
Könyv

A Majom mamája: Egy kedves és tanulságos mese a szeretetről és a családról

58
a majom mamája könyv

Julia Donaldson elbűvölő meséje, A Majom mamája, tökéletes választás kisgyermekek számára. A Pagony Kiadó gondozásában megjelent könyv tele van humorral, kedves pillanatokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket a gyerekek imádni fognak.

A történet a Majom mamáról szól, aki elveszti a kisbabáját. A Majom mama kétségbeesetten keresi a gyermekét, és útközben találkozik a Dzsungel lakóival, akik segítenek neki a keresésben. A Sün, a Pók, a Zebrácska és a Kígyó mindent megtesznek, hogy megtalálják a Majom mama kisbabáját, és hamarosan örömteli viszontlátásra kerül sor.

A Majom mamája tele van tanulságokkal a szeretetről, a családról és a segítőkészségről. A gyerekek megtanulhatják, hogy milyen fontos a családunk, és hogy mindig számíthatunk a szeretteink segítségére.

A könyv színes illusztrációi élénk színekkel és vidám figurákkal varázsolják el a gyerekeket. A rajzok tele vannak apró részletekkel, amelyeket a gyerekek órákig felfedezhetnek.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek 2-4 éves korig: A Majom mama egyszerű nyelvezettel, rövid mondatokkal és kedves történettel tökéletes választás a kisgyermekek számára.
  • Olvassuk együtt! A könyv remek alkalmat ad arra, hogy a szülők és a gyerekek együtt olvassanak, és beszélgessenek a történet tanulságairól.
  • Mindenkinek, aki szereti a kedves meséket: A Majom mama tele van humorral, kedves pillanatokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket minden korosztály élvezni fog.

Julia Donaldson angol írónő, aki gyerekeknek szóló meséiről és verseiről ismert. Donaldson könyvei világszerte népszerűek, és több nyelvre is lefordították őket. A szerző vidám történetei és színes illusztrációi generációk óta szórakoztatják a gyerekeket.

Ne feledd! A Majom mamája tökéletes ajándék kisgyermekeknek, családoknak, és mindazoknak, akik szeretik a kedves meséket!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mindig történik VALAMI a Deákban – Leiner Laura új ifjúsági regénye, ami felkavarja az állóvizet

Leiner Laura, a hazai ifjúsági irodalom egyik legkedveltebb szerzője, új regényével ismét...

Így neveljünk kedves gyereket – Hogy a világ jobb és szeretettelibb hely legyen

Thomas Lickona, a neves amerikai pszichológus és oktató legújabb könyve, az Így...

Egy könyv, ami megváltoztathatja a szülő-gyermek kapcsolatot

Joan DeClaire neves pszichológus, aki John Gottman oldalán évek óta kutatja a...

A kelekótya kaméleon – Eric Carle színes és vicces meséje

Eric Carle nevét mindenki ismeri, aki gyermekkorában olvasott mesekönyveket. A kelekótya kaméleon...