kedd , 22 október 2024
Kezdőlap Tech Már Magyarországon is kapható a HONOR Magic V3
Tech

Már Magyarországon is kapható a HONOR Magic V3

2

Végre Magyarországon is kapható a HONOR Magic V3, a világ legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonja, amely elődeinél nagyobb strapabírósággal, hatékonyabb akkumulátorral, fejlettebb kijelzővel és innovatívabb AI-élménnyel érkezik.

A készülék összehajtva csupán 9,2 mm, a tömege 226 g, így a fogyasztók hajlítható eszközt kapnak egy hagyományos telefon méretével és súlyával. Ezt a teljesítményt 19 innovatív anyag és 114 mikroszerkezet aprólékos alkalmazásával érte el a gyártó. A kupola alakú, nyolcszögletű kameramodullal ellátott HONOR Magic V3 elegánsan ötvözi a kupolaszerkezetek építészeti szépségét a technológiai újításokkal. Ez a kameramodul gyémánt vágással rendelkezik, ami még vonzóbbá teszi a készüléket.

Az eszköz készüléktestének anyagába speciális üvegszálakat építettek, ami növeli az ütésállóságot más csúcskategóriás, hagyományos telefonokhoz képest, miközben több mint 30 százalékkal csökkenti a hátlap vastagságát. A szabadalmaztatott HONOR Super Steel zsanérral akár 500 000 hajlítást is kibír, míg a belső kijelző, valamint a karcolásvédelem a mindennapi használat veszélyeit is könnyedén hárítja.

A 6,43”-os külső kijelzővel és a 7,92”-os belső, hajlítható képernyővel kettős felhasználási élményt nyújt a HONOR Magic V3: egyszerre telefon és tablet. A készülék továbbá több innovatív szemkényelmi funkciót tartalmaz, mint például a világ első AI Defocus Display technológiáját, 4320Hz-es kockázatmentes PWM fénytompítást, dinamikus fénytompítást, cirkadián éjjeli kijelzőt és a természetes hatást keltő Natural Tone Display funkciót.

Ezen kívül a HONOR Magic V3 fejlett 5150mAh-s harmadik generációs szilícium-szén akkumulátora támogatja a villámgyors 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli HONOR SuperCharge töltést. Az innovatív HONOR Falcon kamerarendszer egy 50MP-es periszkópos telefotó kamerát, egy 50MP-es fő kamerát és egy 40MP-es ultraszéles kamerát tartalmaz, jobbnál jobb képeket eredményezve.

Az eszköz számos intelligens funkciót is kínál. Ezek közé tartozik a Magic Portal on Foldable, valamint a készülékben lévő AI-jal támogatott fényképezési funkciók, mint a HONOR AI Motion Sensing a villámgyors felvételekért, és a HONOR AI Portrait Engine a portrék javításáért. A Google Clouddal együttműködve a HONOR a Google AI modellek és a felhőtechnológiák által támogatott produktivitási funkciók sorát gazdagítja, hogy a felhasználók számára általánosan jobb élményt nyújtson: ilyen a HONOR AI-radír, a szinkrontolmácsolás és a HONOR Notes fordítóeszköz. Ezekkel a HONOR Magic V3 akár személyes, akár professzionális használatra is tökéletes lehet.

A HONOR Magic V3 fekete és zöld színben kapható Magyarországon, 799 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

További részletek a HONOR hivatalos honlapján: www.honor.com.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A Samsung a Musée d’Orsay-val együttműködve bemutatja a The Frame TV-ken elérhető exkluzív kollekcióját

A Samsung és a Musée d’Orsay egyedülálló együttműködésének köszönhetően a The Frame...

Wossala Rozina lett a Gorenje magyar márkanagykövete

A Gorenje bejelentette, hogy a népszerű és elismert séf, Wossala Rozina lett...

Merj ugrani! – szól a népszerű telefongyártó szlogenje

Az egyszerű, könnyen megjegyezhető szlogeneket nagyon szeretik az emberek, és szívesen idézik...

Hogyan lehet legoptimálisabban megtervezni az utat elektromos autóval?

Az elektromos autók népszerűsége évről évre növekszik. Egyre több elektromos gépjárművet láthatunk...