csütörtök , 17 október 2024
Kezdőlap Könyv Pitypang és a töklámpás – egy varázslatos őszi mese
Könyv

Pitypang és a töklámpás – egy varázslatos őszi mese

28
pitypang és a töklámpás könyv

Pásztohy Panka új meséjével, a Pitypang és a töklámpás-szal ismét elvarázsolja a legifjabb olvasókat. A Pagony Kiadó gondozásában megjelent könyv egy igazán szívmelengető történet, amely az ősz varázslatos világába kalauzol el minket.

Miről szól a könyv?

A történet középpontjában Pitypang, a kíváncsi kislány áll, aki családjával együtt készül a halloweeni ünnepre. A kertben sütőtököt faragnak, és közben egy különleges pillangóval találkoznak. A pillangó azonban mozdulatlan… Lili, a kislány nagyon aggódik érte, és mindent megtesz, hogy segítsen rajta. A mese során a család együttműködik, és megmutatja, hogy a barátság és a segítségnyújtás milyen fontos.

Kiknek ajánljuk?

A Pitypang és a töklámpás egy bájos és könnyed olvasmány, amely 4-6 éves kor közötti gyermekeknek nyújt felejthetetlen élményt. A színes illusztrációk és a könnyen érthető szöveg segítenek a kicsiknek elmerülni a történetben. A könyv nemcsak szórakoztat, de számos fontos értéket is közvetít, mint például a segítőkészség, a barátság és a természet szeretete.

A szerzőről

Pásztohy Panka népszerű magyar gyermekkönyv-író és illusztrátor. Könyvei mindig tele vannak varázslatos történetekkel és bájos karakterekkel. Művei számos díjat nyertek, és számos országban jelentek meg. Pásztohy Panka munkásságának köszönhetően a magyar gyermekirodalom egyre színesebb és változatosabb.

Miért érdemes elolvasni?

  • Szívmelengető történet: A Pitypang és a töklámpás egy olyan mese, amely megérinti a szívünket, és felidézi az ősz legszebb pillanatait.
  • Gyönyörű illusztrációk: A könyv illusztrációi varázslatosak és részletgazdagok, amelyek még inkább fokozzák az olvasási élményt.
  • Fontos értékeket közvetít: A mese segít a gyerekeknek megérteni a barátság, a segítségnyújtás és a természet szeretetének fontosságát.
  • Kiváló választás az őszi időszakban: A könyv tökéletes társ lehet az őszi délutánokhoz, amikor a család együtt olvashat és beszélget a történetről.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egy felejthetetlen olvasmányélményben legyen része, akkor ne habozz, szerezd be a Pitypang és a töklámpás című könyvet!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Pepe a diszkóban – Zenés utazás a ritmus világába

Magali Le Huche népszerű francia illusztrátor és író, aki a gyerekek világát...

Gyógypuszi – Piros könyv: Őszi és téli mesék – Bartos Erika mesés kalandja

Bartos Erika, a hazai gyermekirodalom egyik legkedveltebb szerzője, ismét meglepte olvasóit egy...

Őszi böngésző – egy varázslatos utazás a színek és történetek világába

Rotraut Susanne Berner német illusztrátor és író, aki világszerte ismert, bájos és...

Karády Anna: Öreg kulcs – Dárió, a lovacska – Egy varázslatos utazás a meseországba

Karády Anna, a magyar illusztrátorok és írók új generációjának egyik kiemelkedő alakja,...