péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tech Merj ugrani! – szól a népszerű telefongyártó szlogenje
Tech

Merj ugrani! – szól a népszerű telefongyártó szlogenje

4
Realme 9i mobiltelefon

Az egyszerű, könnyen megjegyezhető szlogeneket nagyon szeretik az emberek, és szívesen idézik is azokat társaságban. Mindenki ismer ikonikus mondatokat, kifejezéseket, és pontosan tudja, melyik márkához, termékhez köthetők.

Ott, ahol valamilyen cselekvésre kapunk utasítást, úgy fogjuk érezni, az nekünk szól. Hatásos a “Merj ugrani!” felszólítás is, amely a Realme 9i okostelefonok kapcsán került a köztudatba: a termék a CoolMobile.hu oldalán is beszerezhető. Ismerjük meg a gyártót és e remek modelljét is!

Mit kell tudni a Realme márkáról?

A Realme bár csak 2021 óta van jelen Magyarországon, máris nagyon közismert. Ez a cég az Oppo leányvállalata, mely fiatalos, modern készülékeket gyárt. Kedvező árakkal dolgoznak, ennek ellenére nem találunk semmi kifogásolnivalót a telefonjaikban.

Színes, dizájnos külső és remek belső kialakítás jellemzi az okoseszközeiket, igyekeznek minden igényt kielégíteni. Már nem csak a tinik és a huszonévesek a célközönségük – egyre többen döntenek úgy, hogy egy Realme telefont vásárolnak maguknak.

A Realme 9i is jó döntés minden szempontból, nagyon sok hasznos funkcióval bír, és kiegészítők is beszerezhetők hozzá. Nézzük is konkrétan, hogy miért érdemes megrendelni a készüléket a CoolMobile.hu oldalán!

A Realme 9i specifikációi

  • Méret:4 x 75.7 x 8.4 mm – nem túl vékony, de igazán kecses telefonról van szó. Súlyra nem nehéz: 190 gramm.
  • Kijelző: 6,6 hüvelykes, 1080 x 2412 pixeles képfelbontással, IPS LCD technológiával – ez teljesen átlagosnak mondható. A 90 Hz-es képfrissítés viszont kiemelkedően jó tulajdonsága az eszköznek.
  • Kamerarendszer: Három egységet is találunk a hátlapon – ezek 50+2+2 MP-esek –, az előlapi kamera pedig 16 megás, ami igazán jó minőségű fotók készítését teszi lehetővé.
  • Akkumulátor: 5000 mAh – egy speciális funkció is elérhető a hosszabb üzemidőért, ez pedig a “Super Power Saving”. A gyorstöltés is jelen van.

A vásárlás során nézzük meg, mekkora a tárhely – van ugyanis 4/64, 4/128 és 6/128 GB-os verzió is. Aggodalomra akkor sincs ok, ha ez nem lenne elég, hiszen van mód a bővítésre microSDXC-vel.

Kinek ajánlható a készülék?

Valójában mindenkinek, aki szeretne egy minőségi androidos telefont megfizethető áron. Munkához is jó lehet, ahogy böngészésre, kapcsolattartásra és szórakozásra is. Fekete és kék színekben is megvásárolható a termék.

Nem csak fiataloknak szól a Dare to leap, azaz “Merj ugrani!” szlogen. A gyártó ezzel azt fejezi ki, hogy igenis merjünk kockáztatni, felfedezni új dolgokat. E telefon esetében például már az AI technológiával is találkozhatunk a képkészítés során, noha a készülék 2022-ben került piacra.

Ebből is látható, hogy a Realme márka otthon van az innovációk terén, érdemes figyelemmel kísérni munkásságukat. A CoolMobile.hu oldalán is bátran szétnézhetünk, ha minőségi okostelefonokat keresünk – és itt kiegészítőket is kapni a készülékekhez!

A Realme 9i jó választás azoknak, akik nem akarnak mélyen zsebbe nyúlni, mégis szeretnének egy megbízható okoseszközt használni a kommunikációhoz.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Wossala Rozina lett a Gorenje magyar márkanagykövete

A Gorenje bejelentette, hogy a népszerű és elismert séf, Wossala Rozina lett...

Hogyan lehet legoptimálisabban megtervezni az utat elektromos autóval?

Az elektromos autók népszerűsége évről évre növekszik. Egyre több elektromos gépjárművet láthatunk...

Veszélyek a neten: hogyan készítsük fel a gyerekeket?

A szeptemberi iskolakezdésnél a gyerekek nemcsak barátokkal, hanem számos új veszélyforrással is...

A biztonságos online vásárlás alapjai

Az elmúlt években az online vásárlás kényelme átlakította azt a módot, ahogy...