szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek A walk-in zuhanyfalak eleganciája tovább fokozható
Tippek

A walk-in zuhanyfalak eleganciája tovább fokozható

46
walk in zuhanyfalak

A zuhanykabinok között nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban a rendkívül elegáns megjelenésű és akadálymentes közlekedést lehetővé tevő nyitott, szegély és ajtó nélküli walk-in megoldások.

Rohanó életmódjuknak megfelelően sokan szavaznak a gyors tisztálkodást lehetővé tevő zuhanyzásra, és választanak különböző zuhanykabinokat, amelyek kialakítása a rendelkezésre álló hely és a költségvetés függvényében akár fényűző is lehet. Egy jól megválasztott zuhanykabin és a kiegészítők hozzájárulnak a testi-lelki felfrissüléshez a sietős hétköznapokban és a nyugalmas hétvégéken is. Melyiket válaszd? Mikor jó megoldás egy walk-in kabin, és hogyan teheted még komfortosabbá?

Változatos lehetőségek

Az új építésű otthonok esetén korlátlan lehetőségeink vannak az egyes helyiségek, így a fürdőszobák kialakítása során is, de felújítás során is többféle alternatíva közül választhatunk, amelyekhez a szükséges zuhanyajtókat, válaszfalakat beszerezhetjük a Mozaikkerámia oldaláról.

Kisebb alapterület esetén különösen fontos az optimális helykihasználás, ezért érdemes a megvalósítás előtt inspirálódni, megnézni a lehetséges és nekünk tetsző opciókat. Nyíló, toló- és harmónikaajtós, valamint íves és szögletes megoldások közül választhatunk. Amennyiben módunk van rá, mert a padlózat, a szigetelhetőség lehetővé teszi, érdemes a divatos walk-in kabin mellett letenni a voksunkat. Mutatjuk, miért!

Látványos és komfortos megoldás

A fürdőszoba kialakításakor igyekezzünk az enteriőr stílusának megfelelően megválasztani a szanitereket, burkolatokat, csaptelepeket és valamennyi kiegészítőt az egységes, harmonikus megjelenés érdekében!

Felújítás esetén több lehetőségünk van a családi házak, mint a társasházi lakások vizes helyiségei esetében, azonban ez ne szegje kedvünket, így is megtalálhatjuk az elképzeléseinknek leginkább megfelelő stílust, elrendezést és berendezéseket.

A trendi walk-in kabinok kifinomult, nagyvonalú és tágas megoldást jelentenek, így egy olyan fürdőt alkothatunk meg, amely nemcsak komfortos, hanem modern és rendkívül esztétikus is, ahol szívesen időzik a család minden tagja.

A kényelem fokozható

A zuhanytálca és szegély, valamint az ajtók nélküli, tehát nyitott sétálós zuhanyzók akadálymentesek, így idősek és mozgáskorlátozottak számára is kényelmesen használhatóak. Optikailag növelik a teret, így kis fürdőkben jó megoldást jelentenek. Attól függően, hogy mennyire vágyunk a személyes intim térre, különböző megoldások közül választhatunk. Kialakítása a vízelvezetés miatt szakembert igényel.

Igény esetén akár ülőhelyet is kialakíthatsz bennük, de a törölközőtartónak is biztosíthatsz helyet, hiszen nincs annál kellemetlenebb, mint vizesen kilépni a meleg víz alól, hogy elérjük a törülközőt. Ma már kaphatók dekoratív törülközőtartóval szerelt új generációs walk-in zuhanyfalak, amelyek beépítésével véget vethetünk ennek, és a törölközést követően szárazon, mosolyogva léphetünk ki, hogy folytassuk a tisztálkodást.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Megéri-e drágább alumíniumkerítést választani?

Amikor a kerítésről kell dönteni, nem csupán az esztétikus megjelenésre kell gondolni,...

Mi lehet az oka annak, ha kutyusodnak foltokban hullik a szőre?

A lakásban szerteszét hulló kutyaszőr minden gazdi számára ismerős jelenség, pláne a...

A legfontosabb kábelek és vezetékek felújításhoz

Számtalan esetben előfordult már, hogy az otthonunkban idővel ki kellett cserélni a...

Egy új márka születése

A streetwear piacon nem lehet megállni, ülni a babérjainkon, hiszen folyamatosan születnek...