péntek , 26 július 2024
Kezdőlap Könyv Cipelő cicák a városban: Vidám kalandok a macskazenekarral!
Könyv

Cipelő cicák a városban: Vidám kalandok a macskazenekarral!

37
Cipelő cicák a városban könyv

Készülj fel egy fergeteges kalandra a Cipelő cicákkal Berg Judit „Cipelő cicák a városban” című könyvében! Ez a vicces és izgalmas regény elvarázsolja a gyerekeket minden korosztályban, akik szeretik a zenét, a kalandokat és a cuki cicákat.

Ismerd meg a Cipelő cicákat, a macskazenekart, akik a városban élnek, és zenével szórakoztatják a közönséget. Van ott Babszi, a dobos, Nyávusz, a gitáros, Mancs, a billentyűs és Cirmos, a basszusgitáros. A cicák nagyon tehetségesek, és imádnak zenélni.

Egy napon a Cipelő cicák meghívást kapnak egy nagy koncertre. A koncert hatalmas siker lesz, és a cicák híresek lesznek az egész városban. De a hírnévvel jár a felelősség is, és a cicáknak hamarosan meg kell tanulniuk, hogyan kezeljék a sikert és a kudarcot.

Berg Judit humoros stílusa garantáltan leköti a gyerekek figyelmét, és élvezetes olvasmánnyá teszi a könyvet. A regény tele van színes illusztrációkkal is, amelyek életre keltik a Cipelő cicák kalandjait.

A „Cipelő cicák a városban” nem csak szórakoztató, de tanulságos is. A könyv bemutatja a barátság fontosságát, a csapatmunka erejét és a kitartás fontosságát. Arra tanít minket, hogy higgyünk magunkban, és kövessük az álmainkat.

Ez a könyv tökéletes ajándék minden gyermeknek, aki szereti a zenét, a kalandokat és a cuki cicákat. De felnőtteknek is remek kikapcsolódást nyújt, akik egy kis nosztalgiára vágynak a gyermekkorukból.

Berg Judit magyar írónő, aki leginkább a gyerekeknek szóló könyveiről ismert. Több mint 200 könyve jelent meg, és munkái a magyar gyerekirodalom legkedveltebb darabjai közé tartoznak.

Ne hagyd ki ezt a fergeteges kalandot!

Szerezd be a „Cipelő cicák a városban” című könyvet még ma, és fedezd fel a Cipelő cicák kalandjainak varázslatos világát!

További információk a könyvről:

  • Kiadó: Pozsonyi Pagony Kiadó
  • Ajánlott korosztály: 5-8 év
  • Műfaj: Kaland, humor, zene, barátság

Remélem, hogy ez a blogbejegyzés felkeltette az érdeklődésedet Berg Judit „Cipelő cicák a városban” című könyve iránt. Ha szereted a zenét, a kalandokat és a cuki cicákat, akkor ez a könyv tökéletes választás lesz számodra és gyermekeid számára.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Csoda és Kósza a Föld körül

Czigány Zoltán, a „Csoda és Kósza” című díjnyertes mesekönyv szerzőjének könyve a...

Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai: Lovas kalandok kicsiknek és nagyoknak

Czigány Zoltán „Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai” című meséje a Pozsonyi Pagony...

Mit kezdjünk az akaratossággal? – Útmutató a dackorszak kihívásaihoz

Deliága Éva pszichológus és Lovász Hajnalka pedagógus Mit kezdjünk az akaratossággal? –...

Ismered Pettsont és Finduszt? – Sven Nordqvist varázslatos világa

Sven Nordqvist, a világszerte népszerű svéd író és illusztrátor legújabb mesekönyve, az...