szombat , 18 május 2024
Kezdőlap Program Ismét KUKA Gyereknapi rajzverseny: robotok, technológia és környezetvédelem
Program

Ismét KUKA Gyereknapi rajzverseny: robotok, technológia és környezetvédelem

5
kuka gyereknapi rajzverseny

A KUKA ismét egy izgalmas rajzversenyt hirdetett meg Facebook oldalán Gyereknap alkalmából. Az idei évben a verseny témája a környezetvédelem és a technológia összefonódása. Arra kértük a résztvevőket, hogy rajzolják le, szerintük hogyan segíthet egy robot a környezetvédelemben.

https://www.facebook.com/KUKAHungary

A beküldött rajzokban nem csak a gyerekek kreativitását, hanem a fenntarthatósággal kapcsolatos tudatosságukat is szeretnénk megismerni. A KUKA mindig is fontosnak tartotta a környezetvédelmet, és hiszünk benne, hogy a robotika és az automatizáció segíthet abban, hogy fenntarthatóbb jövőt teremtsünk.

A gyereknap alkalmából meghirdetett rajzversenyünkre minden 18 év alatti gyermek jelentkezhet, és több kategóriában is díjazni fogjuk a legjobb alkotásokat többek között Lego Technic / Lego Duplo játékokkal és KUKA ajándékcsomagokkal.

Különdíjunk egy 4 fős családi belépőjegy a bükfürdői FunCity élményparkba, ahol jövőbe mutató, izgalmas technikai kalandjátékokat próbálhat ki a nyertesünk családjával, köztük a KUKA Coastert is. A Coaster érdekessége, hogy egy KUKA ipari robotra szerelt 3 személyes beülőt tartalmaz, mely a robot irányításával egyedi mozgáskombinációkra képes. Ez az innovatív hullámvasút a legújabb robottechnológiát ötvözi egy VR szemüveggel. Az utasok felejthetetlen utazást élhetnek át új virtuális világokban.

Bízunk benne, hogy a gyerekek örömmel vesznek majd részt ebben a kreatív kihívásban, és olyan alkotásokat készítenek, amelyek inspirálnak mindannyiunkat a környezetvédelem iránti elkötelezettségünkre. Várjuk tehát a rajzokat, és reméljük, hogy a jövőben együtt dolgozhatunk a fenntartható jövőért!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Korszerű kézikönyvekkel, szótárakkal a PISA-felmérések jó eredményéért

A magántulajdonú TINTA Könyvkiadó 5 millió Ft-os keretösszeggel kiírta a Kazinczy Ferenc...

Dedikálás a Vígmajálison

Május 1-én 15 órakor meghirdetjük a 2024/25-ös évad programját, ezt követően színművészeink...

Kalandra hív Paddington™ és az UNICEF

Új kalandokba kezd az UNICEF Magyarország, ezúttal Paddington™ társaságában! Csatlakozzatok az UNICEF...

Kisfilmen a vörös panda tréning

A Fővárosi Állat- és Növénykert legújabb kisfilmjében azt mutatja meg, hogyan tréningeznek...