szombat , 13 július 2024
Kezdőlap Könyv A Majom mamája: Egy kedves és tanulságos mese a szeretetről és a családról
Könyv

A Majom mamája: Egy kedves és tanulságos mese a szeretetről és a családról

19
a majom mamája könyv

Julia Donaldson elbűvölő meséje, A Majom mamája, tökéletes választás kisgyermekek számára. A Pagony Kiadó gondozásában megjelent könyv tele van humorral, kedves pillanatokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket a gyerekek imádni fognak.

A történet a Majom mamáról szól, aki elveszti a kisbabáját. A Majom mama kétségbeesetten keresi a gyermekét, és útközben találkozik a Dzsungel lakóival, akik segítenek neki a keresésben. A Sün, a Pók, a Zebrácska és a Kígyó mindent megtesznek, hogy megtalálják a Majom mama kisbabáját, és hamarosan örömteli viszontlátásra kerül sor.

A Majom mamája tele van tanulságokkal a szeretetről, a családról és a segítőkészségről. A gyerekek megtanulhatják, hogy milyen fontos a családunk, és hogy mindig számíthatunk a szeretteink segítségére.

A könyv színes illusztrációi élénk színekkel és vidám figurákkal varázsolják el a gyerekeket. A rajzok tele vannak apró részletekkel, amelyeket a gyerekek órákig felfedezhetnek.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek 2-4 éves korig: A Majom mama egyszerű nyelvezettel, rövid mondatokkal és kedves történettel tökéletes választás a kisgyermekek számára.
  • Olvassuk együtt! A könyv remek alkalmat ad arra, hogy a szülők és a gyerekek együtt olvassanak, és beszélgessenek a történet tanulságairól.
  • Mindenkinek, aki szereti a kedves meséket: A Majom mama tele van humorral, kedves pillanatokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket minden korosztály élvezni fog.

Julia Donaldson angol írónő, aki gyerekeknek szóló meséiről és verseiről ismert. Donaldson könyvei világszerte népszerűek, és több nyelvre is lefordították őket. A szerző vidám történetei és színes illusztrációi generációk óta szórakoztatják a gyerekeket.

Ne feledd! A Majom mamája tökéletes ajándék kisgyermekeknek, családoknak, és mindazoknak, akik szeretik a kedves meséket!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ismered Pettsont és Finduszt? – Sven Nordqvist varázslatos világa

Sven Nordqvist, a világszerte népszerű svéd író és illusztrátor legújabb mesekönyve, az...

Szimat naplója – A bolhák ura: Dav Pilkey újabb őrült kalandja!

A gyerekek kedvenc szupergonosza, Dav Pilkey visszatér a Szimat naplója – A...

Költővel nem járnék: Petőfi Sándor 200 – avagy hogyan ünnepeljük a költőóriást a 21. században?

Grancsa Gergely, a Pagony Kiadó szerkesztője izgalmas antológiával rukkolt elő Petőfi Sándor...

Berg Judit: Szélvésztől kergetve – Időutazás Petőfi Sándorral a múltba

Berg Judit, a népszerű író újabb izgalmas történettel jelentkezett az „Abszolút Töri”...