szombat , 13 július 2024
Kezdőlap Könyv Babaróka vakációja: Izgalmas kalandok a nyaralás alatt
Könyv

Babaróka vakációja: Izgalmas kalandok a nyaralás alatt

16
babaróka vakációja könyv

Kiss Judit Ágnes kedves meséje, a Babaróka vakációja tökéletes választás kisgyermekek számára. A Pagony Könyvkiadó gondozásában megjelent könyv tele van humorral, vidám kalandokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket a gyerekek imádni fognak.

A történet szerint Kiscica Babarókéknál vendégeskedik, együtt töltik a vakáció két hetét. Három napot Pumamama panziójában nyaralnak, ahol Mamaróka iszappakolást kap, a gyerekek a medencében pancsolnak, sőt, még Hörcsögpult is van!

A nyaralás Babrókáék apró kis nyaralójában, az erdőközepi romantikus Liklakban folytatódik – itt bunkert építenek, saraznak, csigákat mentenek, hintaágyban üldögélnek, színházi előadást készítenek, mesélnek és verset írnak. Például ilyet: A Liklakban, a Liklakban a legszebb nyári tíz napban… És bár Kiscicát bántja valami, mégis sikerül elérni, hogy ez a közös vakáció valóban mindenkinek a lehető legszebb legyen!

Babaróka vakációja tele van tanulságokkal a barátságról, a segítőkészségről és a környezetvédelemről. A gyerekek megtanulhatják, hogy milyen fontos a természetet szeretni és óvni, és hogy mindig számíthatunk a barátaink segítségére.

A könyv színes illusztrációi élénk színekkel és vidám figurákkal varázsolják el a gyerekeket. A rajzok tele vannak apró részletekkel, amelyeket a gyerekek órákig felfedezhetnek.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek 3-5 éves korig: Babaróka vakációja egyszerű nyelvezettel, rövid mondatokkal és kedves történettel tökéletes választás a kisgyermekek számára.
  • Olvassuk együtt! A könyv remek alkalmat ad arra, hogy a szülők és a gyerekek együtt olvassanak, és beszélgessenek a történet tanulságairól.
  • Mindenkinek, aki szereti a vidám meséket: Babaróka vakációja tele van humorral, kedves pillanatokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket minden korosztály élvezni fog.

Kiss Judit Ágnes magyar írónő, aki gyerekeknek szóló meséiről és verseiről ismert. Kiss Judit Ágnes könyvei tele vannak humorral, kedvességgel és tanulságokkal, amelyeket a gyerekek imádnak.

Ne feledd! Babaróka vakációja tökéletes ajándék kisgyermekeknek, családoknak, és mindazoknak, akik szeretik a vidám meséket!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ismered Pettsont és Finduszt? – Sven Nordqvist varázslatos világa

Sven Nordqvist, a világszerte népszerű svéd író és illusztrátor legújabb mesekönyve, az...

Szimat naplója – A bolhák ura: Dav Pilkey újabb őrült kalandja!

A gyerekek kedvenc szupergonosza, Dav Pilkey visszatér a Szimat naplója – A...

Költővel nem járnék: Petőfi Sándor 200 – avagy hogyan ünnepeljük a költőóriást a 21. században?

Grancsa Gergely, a Pagony Kiadó szerkesztője izgalmas antológiával rukkolt elő Petőfi Sándor...

Berg Judit: Szélvésztől kergetve – Időutazás Petőfi Sándorral a múltba

Berg Judit, a népszerű író újabb izgalmas történettel jelentkezett az „Abszolút Töri”...