péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Család Díszítsd az otthonod beltéri lámpákkal!
Család

Díszítsd az otthonod beltéri lámpákkal!

53
beltéri lámpák

Hogy hogyan lehetnek a beltéri lámpák az otthonod díszei? Egyszerűen. A beltéri lámpák használata a világ legtermészetesebb dolga, annak ellenére is, hogy a kiválasztásuk sokszor okoz fejtörést. A bőség zavarában ugyanis könnyen elveszhetünk.

Beltéri lámpák – sokféleség, szépség, funkcionalitás

A LEDLámpaház.hu beltéri lámpák sokaságát kínálja, így akár előretervezel, akár nem, könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbbet. Persze a legjobb az lenne, ha mindent előre megterveznél. Még ennek ellenére is gyakran előfordul ugyanis, hogy az elkészült új vagy felújított otthonodban, ahol mindennek klappolnia kellene, szembesülsz a ténnyel: a beltéri lámpák nem igazán passzolnak az enteriőrhöz.

Miért? Nem elég, ha csak fényt szolgáltatnak?

Ha neked megfelel, akkor elvileg elég, hiszen ez a dolga, viszont ilyen alapon akár egy búra nélküli villanykörte is lóghat a mennyezetről. Feltételezhetően nem ez a cél. Ezért meg kell keresned és meg is kell találnod azokat a működésükön is lényegesen túlmutató beltéri lámpákat, amelyek dekorációs eszközként is megállják a helyüket.

Képzeld el, milyen jól fog mutatni az előszobában egy falikar, a nappalidban egy gyönyörű kristály csillár vagy egy LED mennyezeti lámpa, a fürdőszobádban pedig hangulatos fényeket kibocsátó LED szalag. A környezetbe illő megoldásokat te is megtalálhatod, gyorsan és egyszerűen.

Milyen jellemzői vannak a LED-es beltéri lámpáknak?

A LED-es lámpák nagyon közkedvelt termékek – a LED technológia előnyeit mindenki szeretné kihasználni. Az energiatakarékosságuk költséghatékonysággal párosul, hosszú az élettartamuk, amivel a hagyományos izzók nem tudják felvenni a versenyt.

Előnyükre szól az is, hogy különösebb karbantartást nem igényelnek, hosszú ideig üzemelnek anélkül, hogy cserélgetni kellene őket. A fényerejük is szabályozható – azaz dimmelhetőek –, a színhőmérsékletük is a kedved szerint állíthatóak. Miért fontos ez? Mert korántsem mindegy, hogy melyik helyiségben, milyen tevékenységhez milyen típusú beltéri lámpákra esik a választásod.

Hova, milyet érdemes vásárolni?

Ahány helyiség, annyiféle megoldás létezhet. Az előszobába például, ahová viszonylag sok fény kell, a legideálisabbak az illusztris falikarok vagy egy mennyezeti lámpa. A nappaliban már másabb a helyzet, mert ott az általános világítás mellett szükség lehet tompítható fényforrásokra is. Ilyenkor jól jön a csillár, az állítható fényerejű mennyezeti lámpa, a spot lámpasor az álmennyezetben, a falikarok vagy az állólámpa.

A hálószobában a bensőséges hangulat megteremtéséről gondoskodhatsz éjjeli lámpákkal, míg a fürdőszobába az állítható fejű spotlámpák vagy a tükörvilágítás adhat fényt. A dolgozószobába is vannak hatékony megoldások: a munkához nélkülözhetetlen lesz a munkaterület jó megvilágítása, ami egy íróasztali lámpával kivitelezhető. Az étkezőről és a konyháról sem feledkezhetsz meg: ide is léteznek szebbnél szebb megoldások.

Díszítsd te is az otthonodat beltéri lámpákkal, és élvezd a fényük mellett a szépségüket is.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A Titoktündér – Titokmesék: Egy varázslatos utazás a pozitív gondolkodás világába

Beck Andrea népszerű gyermekkönyvíró egy izgalmas sorozattal lepte meg az olvasókat. A...

Gerillaakcióval lepte meg hétfő reggelre a fővárost az SOS Gyermekfalvak

Mit keres egy baba hordozókendőben a Nagymező utcai Radnóti-szoborra, Hofi-szoborra, a Széll...

A láthatatlan fonal – Patrice Karst szívmelengető meséje a szeretetről és az elválásról

Patrice Karst A láthatatlan fonal című meséje egy olyan történet, amely megérinti...

Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen

Ambrus Éva könyve, az Anya, kérek még! egy igazi kincsbánya minden olyan...