szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Könyv Csoda és Kósza a Föld körül
Könyv

Csoda és Kósza a Föld körül

28
Csoda és Kósza körül a Föld könyv

Czigány Zoltán, a „Csoda és Kósza” című díjnyertes mesekönyv szerzőjének könyve a Pozsonyi Pagony Kiadó gondozásában Csoda és Kósza újabb kalandjaival! A „Csoda és Kósza a Föld körül” című könyvben a két lóbarát ezúttal a Földet fedezi fel, izgalmas kalandokba keveredve a világ különböző tájain.

Czigány Zoltánról:

Czigány Zoltán író, költő, filmrendező, aki 1965-ben született Zebegényen. Számos díjnyertes műve van, köztük a „Csoda és Kósza” is, amellyel elnyerte az IBBY-től az „Év Gyerekkönyve” díjat. Czigány Zoltán műveire jellemző a humor, a szatíra és a groteszk ábrázolásmód, melyekkel elvarázsolja az olvasókat.

A könyvről:

A „Csoda és Kósza a Föld körül” című könyvben a két lóbarát Velencébe, Pekingbe, Santorinig, Párizsba és Mogyoródra utazik, sőt Kósza még a sivatagba és az Északi-sarkkörre is eljut. Utazásaik során rengeteg kalandot élnek át, új emberekkel ismerkednek meg, és különböző kultúrákat fedeznek fel. A könyv tele van humorral, izgalommal és tanulságokkal, melyek lekötik a gyerekek figyelmét.

Kiknek ajánljuk?

A „Csoda és Kósza a Föld körül” című könyvet 6-14 éves korig ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a kalandokat, a humoros történeteket és az izgalmas utazásokat. A könyv kiválóan alkalmas arra is, hogy bevezesse a gyerekeket a különböző kultúrák és népek megismerésébe.

Ha Ön is egy szórakoztató és tanulságos olvasmányt keres gyermeke számára, a „Csoda és Kósza a Föld körül” című könyv tökéletes választás lesz!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mindig történik VALAMI a Deákban – Leiner Laura új ifjúsági regénye, ami felkavarja az állóvizet

Leiner Laura, a hazai ifjúsági irodalom egyik legkedveltebb szerzője, új regényével ismét...

Így neveljünk kedves gyereket – Hogy a világ jobb és szeretettelibb hely legyen

Thomas Lickona, a neves amerikai pszichológus és oktató legújabb könyve, az Így...

Egy könyv, ami megváltoztathatja a szülő-gyermek kapcsolatot

Joan DeClaire neves pszichológus, aki John Gottman oldalán évek óta kutatja a...

A kelekótya kaméleon – Eric Carle színes és vicces meséje

Eric Carle nevét mindenki ismeri, aki gyermekkorában olvasott mesekönyveket. A kelekótya kaméleon...