szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek A walk-in zuhanyfalak eleganciája tovább fokozható
Tippek

A walk-in zuhanyfalak eleganciája tovább fokozható

57
walk in zuhanyfalak

A zuhanykabinok között nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban a rendkívül elegáns megjelenésű és akadálymentes közlekedést lehetővé tevő nyitott, szegély és ajtó nélküli walk-in megoldások.

Rohanó életmódjuknak megfelelően sokan szavaznak a gyors tisztálkodást lehetővé tevő zuhanyzásra, és választanak különböző zuhanykabinokat, amelyek kialakítása a rendelkezésre álló hely és a költségvetés függvényében akár fényűző is lehet. Egy jól megválasztott zuhanykabin és a kiegészítők hozzájárulnak a testi-lelki felfrissüléshez a sietős hétköznapokban és a nyugalmas hétvégéken is. Melyiket válaszd? Mikor jó megoldás egy walk-in kabin, és hogyan teheted még komfortosabbá?

Változatos lehetőségek

Az új építésű otthonok esetén korlátlan lehetőségeink vannak az egyes helyiségek, így a fürdőszobák kialakítása során is, de felújítás során is többféle alternatíva közül választhatunk, amelyekhez a szükséges zuhanyajtókat, válaszfalakat beszerezhetjük a Mozaikkerámia oldaláról.

Kisebb alapterület esetén különösen fontos az optimális helykihasználás, ezért érdemes a megvalósítás előtt inspirálódni, megnézni a lehetséges és nekünk tetsző opciókat. Nyíló, toló- és harmónikaajtós, valamint íves és szögletes megoldások közül választhatunk. Amennyiben módunk van rá, mert a padlózat, a szigetelhetőség lehetővé teszi, érdemes a divatos walk-in kabin mellett letenni a voksunkat. Mutatjuk, miért!

Látványos és komfortos megoldás

A fürdőszoba kialakításakor igyekezzünk az enteriőr stílusának megfelelően megválasztani a szanitereket, burkolatokat, csaptelepeket és valamennyi kiegészítőt az egységes, harmonikus megjelenés érdekében!

Felújítás esetén több lehetőségünk van a családi házak, mint a társasházi lakások vizes helyiségei esetében, azonban ez ne szegje kedvünket, így is megtalálhatjuk az elképzeléseinknek leginkább megfelelő stílust, elrendezést és berendezéseket.

A trendi walk-in kabinok kifinomult, nagyvonalú és tágas megoldást jelentenek, így egy olyan fürdőt alkothatunk meg, amely nemcsak komfortos, hanem modern és rendkívül esztétikus is, ahol szívesen időzik a család minden tagja.

A kényelem fokozható

A zuhanytálca és szegély, valamint az ajtók nélküli, tehát nyitott sétálós zuhanyzók akadálymentesek, így idősek és mozgáskorlátozottak számára is kényelmesen használhatóak. Optikailag növelik a teret, így kis fürdőkben jó megoldást jelentenek. Attól függően, hogy mennyire vágyunk a személyes intim térre, különböző megoldások közül választhatunk. Kialakítása a vízelvezetés miatt szakembert igényel.

Igény esetén akár ülőhelyet is kialakíthatsz bennük, de a törölközőtartónak is biztosíthatsz helyet, hiszen nincs annál kellemetlenebb, mint vizesen kilépni a meleg víz alól, hogy elérjük a törülközőt. Ma már kaphatók dekoratív törülközőtartóval szerelt új generációs walk-in zuhanyfalak, amelyek beépítésével véget vethetünk ennek, és a törölközést követően szárazon, mosolyogva léphetünk ki, hogy folytassuk a tisztálkodást.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezekre érdemes figyelni, ha rendszeresen böngészünk az interneten

Az internetnek köszönhetően rengeteg olyan információhoz hozzáférhetünk, amelyhez korábban nem volt lehetőség....

Létezik egy rejtélyes, 13. csillagjegy

Érezted már úgy, hogy Rád egyáltalán nem illik a saját horoszkópod? Ne...

Az elsősegély-felszerelés fontossága a munkahelyeken

Rendkívül fontos a megfelelő elsősegély-felszerelés megléte a munkahelyeken, amivel baj esetén gyors...

Ajándékválasztás férfiaknak – a kihívások netovábbja

Legyünk őszinték: a férfiaknak sokkal nehezebb ajándékot választani, mint a nőknek. A...