péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Könyv Tesz-Vesz város – Asztalhoz!: Vidám kalandok a mókás lakók társaságában
Könyv

Tesz-Vesz város – Asztalhoz!: Vidám kalandok a mókás lakók társaságában

79
tesz vesz város asztalhoz könyv

Richard Scarry kedves és izgalmas meséje, a Tesz-Vesz város – Asztalhoz! tökéletes választás kisgyermekek számára. A Móra Könyvkiadó gondozásában megjelent könyv tele van humorral, vidám kalandokkal és szerethető karakterekkel, akiket a gyerekek imádni fognak.

A történet Tesz-Vesz város mókás lakóit mutatja be, akik éppen vacsorázni készülnek. A kismackó elfelejtette a tányérját, a nyuszikáknak elfogyott a széna, a teknősök pedig nem találják a kanalat. De ne aggódjatok! A Tesz-Vesz város lakói mindig segítenek egymásnak, és hamarosan mindenki finom vacsorát kap az asztalra.

A Tesz-Vesz város – Asztalhoz! tele van tanulságokkal a segítőkészségről, a barátságról és az együttműködésről. A gyerekek megtanulhatják, hogy milyen fontos segíteni másoknak, és hogy a közös munka milyen örömteli lehet.

A könyv színes illusztrációi élénk színekkel és vidám figurákkal varázsolják el a gyerekeket. A rajzok tele vannak apró részletekkel, amelyeket a gyerekek órákig felfedezhetnek.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek 2-4 éves korig: A Tesz-Vesz város – Asztalhoz! egyszerű nyelvezettel, rövid mondatokkal és vidám történettel tökéletes választás a kisgyermekek számára.
  • Olvassuk együtt! A könyv remek alkalmat ad arra, hogy a szülők és a gyerekek együtt olvassanak, és beszélgessenek a történet tanulságairól.
  • Mindenkinek, aki szereti a mókás meséket: A Tesz-Vesz város – Asztalhoz! tele van humorral, vidám kalandokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket minden korosztály élvezni fog.

Richard Scarry amerikai író és illusztrátor, aki Tesz-Vesz városról szóló meséiről ismert. Scarry könyvei világszerte népszerűek, és több nyelvre is lefordították őket. A szerző vidám történetei és színes illusztrációi generációk óta szórakoztatják a gyerekeket.

Ne feledd! A Tesz-Vesz város – Asztalhoz! tökéletes ajándék kisgyermekeknek, családoknak, és mindazoknak, akik szeretik a mókás meséket!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Pepe a diszkóban – Zenés utazás a ritmus világába

Magali Le Huche népszerű francia illusztrátor és író, aki a gyerekek világát...

Gyógypuszi – Piros könyv: Őszi és téli mesék – Bartos Erika mesés kalandja

Bartos Erika, a hazai gyermekirodalom egyik legkedveltebb szerzője, ismét meglepte olvasóit egy...

Őszi böngésző – egy varázslatos utazás a színek és történetek világába

Rotraut Susanne Berner német illusztrátor és író, aki világszerte ismert, bájos és...

Pitypang és a töklámpás – egy varázslatos őszi mese

Pásztohy Panka új meséjével, a Pitypang és a töklámpás-szal ismét elvarázsolja a...