péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Könyv Babaróka vakációja: Izgalmas kalandok a nyaralás alatt
Könyv

Babaróka vakációja: Izgalmas kalandok a nyaralás alatt

65
babaróka vakációja könyv

Kiss Judit Ágnes kedves meséje, a Babaróka vakációja tökéletes választás kisgyermekek számára. A Pagony Könyvkiadó gondozásában megjelent könyv tele van humorral, vidám kalandokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket a gyerekek imádni fognak.

A történet szerint Kiscica Babarókéknál vendégeskedik, együtt töltik a vakáció két hetét. Három napot Pumamama panziójában nyaralnak, ahol Mamaróka iszappakolást kap, a gyerekek a medencében pancsolnak, sőt, még Hörcsögpult is van!

A nyaralás Babrókáék apró kis nyaralójában, az erdőközepi romantikus Liklakban folytatódik – itt bunkert építenek, saraznak, csigákat mentenek, hintaágyban üldögélnek, színházi előadást készítenek, mesélnek és verset írnak. Például ilyet: A Liklakban, a Liklakban a legszebb nyári tíz napban… És bár Kiscicát bántja valami, mégis sikerül elérni, hogy ez a közös vakáció valóban mindenkinek a lehető legszebb legyen!

Babaróka vakációja tele van tanulságokkal a barátságról, a segítőkészségről és a környezetvédelemről. A gyerekek megtanulhatják, hogy milyen fontos a természetet szeretni és óvni, és hogy mindig számíthatunk a barátaink segítségére.

A könyv színes illusztrációi élénk színekkel és vidám figurákkal varázsolják el a gyerekeket. A rajzok tele vannak apró részletekkel, amelyeket a gyerekek órákig felfedezhetnek.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek 3-5 éves korig: Babaróka vakációja egyszerű nyelvezettel, rövid mondatokkal és kedves történettel tökéletes választás a kisgyermekek számára.
  • Olvassuk együtt! A könyv remek alkalmat ad arra, hogy a szülők és a gyerekek együtt olvassanak, és beszélgessenek a történet tanulságairól.
  • Mindenkinek, aki szereti a vidám meséket: Babaróka vakációja tele van humorral, kedves pillanatokkal és szerethető karakterekkel, amelyeket minden korosztály élvezni fog.

Kiss Judit Ágnes magyar írónő, aki gyerekeknek szóló meséiről és verseiről ismert. Kiss Judit Ágnes könyvei tele vannak humorral, kedvességgel és tanulságokkal, amelyeket a gyerekek imádnak.

Ne feledd! Babaróka vakációja tökéletes ajándék kisgyermekeknek, családoknak, és mindazoknak, akik szeretik a vidám meséket!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Pepe a diszkóban – Zenés utazás a ritmus világába

Magali Le Huche népszerű francia illusztrátor és író, aki a gyerekek világát...

Gyógypuszi – Piros könyv: Őszi és téli mesék – Bartos Erika mesés kalandja

Bartos Erika, a hazai gyermekirodalom egyik legkedveltebb szerzője, ismét meglepte olvasóit egy...

Őszi böngésző – egy varázslatos utazás a színek és történetek világába

Rotraut Susanne Berner német illusztrátor és író, aki világszerte ismert, bájos és...

Pitypang és a töklámpás – egy varázslatos őszi mese

Pásztohy Panka új meséjével, a Pitypang és a töklámpás-szal ismét elvarázsolja a...