csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Könyv Béka szabadnapja – Egy vidám kaland a tó körül
Könyv

Béka szabadnapja – Egy vidám kaland a tó körül

9
béka szabadnapja könyv

Julia Donaldson világhírű mesemondó legújabb, friss kis remekműve, a Béka szabadnapja mesekönyv ismét elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A Pagony Könyvkiadó gondozásában megjelent könyv egy szórakoztató és tanulságos olvasmány, amelyben Béka, a vidám kétéltű egy felejthetetlen napot tölt el barátaival.

Miről szól a könyv?

Béka szabadnapot vesz ki! Izgatottan pakol, és indul is a kaland. De vajon mit rejt a hátizsákja? Fürdőruha? Persze! És mi lehet Macska bőröndjében, Süni táskájában, Malac kosarában? A barátok együtt töltenek egy vidám napot a tó körül, ahol számos meglepetés vár rájuk.

Miért különleges ez a könyv?

  • Vidám és kalandos történet: Béka és barátai kalandjai tele vannak humorral és izgalommal, amelyek garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét.
  • Tanulságos üzenet: A történet során a barátság, az együttműködés és a természet szeretete kerül előtérbe.
  • Gyönyörű illusztrációk: Axel Scheffler, Julia Donaldson állandó illusztrátora, ismét csodálatos képeket készített a könyvhöz, amelyek életre keltik a történetet.
  • Interaktív elemek: A könyvben a gyerekek is részt vehetnek a történetben, hiszen ők kereshetik meg, hogy ki mit csomagolt a kirándulásra.

Ki a szerző?

Julia Donaldson az egyik legkedveltebb és legsikeresebb gyermekkönyvíró a világon. Meséi világszerte milliók szívét hódították meg, és számos díjat nyertek. Könyvei mindig vidámak, tanulságosak és tele vannak fantáziával.

Kiknek ajánljuk?

  • Óvodásoknak és kisiskolásoknak: A könyv tökéletes választás az olvasás iránt érdeklődő gyerekeknek, akik szeretik a vidám történeteket.
  • Szülőknek és pedagógusoknak: A könyv kiválóan alkalmas arra, hogy közösen olvassák el a gyerekekkel, és beszélgetéseket indítsanak el a történet kapcsán.
  • Mindenkinek, aki szereti a jó meséket: Béka szabadnapja egy olyan történet, amely mindenkit elvarázsol, kortól függetlenül.

Miért fontos olvasni meséket a gyerekeknek?

A mesék segítenek a gyerekeknek a világ megismerésében, fejlesztik a fantáziájukat és a nyelvi képességeiket. A mesék olvasása közös élmény lehet a szülő és a gyermek számára, amely erősíti a köztük lévő kapcsolatot.

Ne hagyd ki ezt a vidám kalandot!

Szerezd be Béka szabadnapja című könyvet, és engedd, hogy gyermeked is csatlakozzon Békához és barátaihoz egy felejthetetlen napra!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Nyúl Péter és barátai – Beatrix Potter meséinek varázslatos világa

Ez a különleges könyv egyetlen vaskos és gyönyörű kötetben adja át az...

Patrik, a pingvin – Egy kalandos utazás a Déli-sarkra

Julia Donaldson világhírű mesemondó legújabb, varázslatos története, Patrik, a pingvin ismét elvarázsolja...

365 intelligenciafejlesztő játék gyerekeknek

365 nap, 365 lehetőség a gyermeked fejlődésére – Isabel Ortiz könyvének varázslatos...

Mindig történik VALAMI a Deákban – Leiner Laura új ifjúsági regénye, ami felkavarja az állóvizet

Leiner Laura, a hazai ifjúsági irodalom egyik legkedveltebb szerzője, új regényével ismét...