hétfő , 13 május 2024
Kezdőlap Program Kalandra hív Paddington™ és az UNICEF
Program

Kalandra hív Paddington™ és az UNICEF

20
unicef paddington
Kép forrása: Unicef

Új kalandokba kezd az UNICEF Magyarország, ezúttal Paddington™ társaságában!

Csatlakozzatok az UNICEF rendszeres adományozói közösségéhez, hogy minden hónapban névre szóló postai levélcsomagok formájában juttathassuk el hozzátok a híres mackó legújabb felfedezéseit!

A program során 12 különböző országot ismerhettek meg, játékos feladatokat kaptok és az angol nyelvet is gyakorolhatjátok. Útinapló, világtérkép, matricák, képeslapok és infókártyák várnak rátok!
Tökéletes ajándék 6-10 év közötti gyerekek számára!

A kaland havidíja egyszersmind adomány is, amelynek az összege minden hónapban bankkártya-regisztrációs támogatás formájában, automatikusan beérkezik az UNICEF-hez. Ezzel a felbecsülhetetlen támogatással lehetővé teszitek, hogy folyamatos és kiszámítható segítséget nyújtsunk a világ rászoruló gyermekeinek.

Iratkozzatok fel havi 4.000 Ft-os havi rendszeres adomány ellenében a programra, és legyetek UNICEF-támogatók! Külföldi lakcím esetén, a megemelkedett postaköltségek miatt a havi összeg 6.000 Ft lesz.

Az összeállítás tökéletes ajándék 6-10 év közötti gyerekek számára. A címzett 12 hónapon keresztül havi egy alkalommal kapja meg az egyes országokhoz tartozó, névre szóló küldeményeket, a szülőknek pedig e-mailben küldjük el a feladatok megoldásait. A kaland havidíja egyszersmind adomány is, amelynek az összege minden hónapban automatikusan beérkezik az UNICEF-hez. Ezzel a felbecsülhetetlen támogatással lehetővé teszed, hogy folyamatos és kiszámítható segítséget nyújtsunk a világ rászoruló gyermekeinek.

Mi van a csomagban?

KÉPESLAP: Gyermeked minden hónapban más országból kap névre szóló, angol és magyar nyelvű képeslapot Paddingtontól.

MATRICA: Minden csomaghoz különleges matricák tartoznak, amelyeket az Útinaplóba és a térképre kell ragasztani.

ÚTINAPLÓ:Egy kis füzetet is kaptok, amelyben a 12 országhoz tartozó matricákat gyűjthetitek és feladatokat oldhattok meg.

TÉRKÉP:A 12 hónap során 12 országot ismerhettek meg Paddingtonnal. Jelöljétek a térképen matricákkal, honnan kaptatok már tőle levelet!

KÉPESLAP TŐLETEK:Minden csomagban találtok egy üres képeslapot is, amelyet elküldhettek kedves ismerőseiteknek.

INFÓKÁRTYA:A 12 országhoz ismeretterjesztő kártyák tartoznak amelyek a legérdekesebb tudnivalókat mutatják be magyar és angol nyelven.

FELADATLAP:Játékos angol feladatokat is küldünk, amelyek segítik a közös tanulást. A szülőknek e-mailben küldjük el a megoldásokat.

TÖRTÉNET:Minden hónapban megismerhettek egy másik országban élő gyereket, akinek történetét magyar és angol nyelven is olvashatjátok.

Mikor érkeznek a csomagok?

Amennyiben az adott hónap 20. napja előtt regisztráltál, akkor az azt követő hónap első két hetében érkezik meg a küldemény az általad megadott címzett nevére és postacímére.

Ha a regisztrációd 20. – 30/31. között történt, akkor a rá következő hónap 7. munkanapja körül tudjuk postázni a csomagotokat. Belföldi kézbesítésnél a feladástól számított 7-10, külföldi cím esetében legalább 10-14 munkanappal kell számolni a levelek érkezéséig.

Ha más gyermekét lepnéd meg a csomaggal, akkor a szülőtől vagy a gyámtól megérkezett jóváhagyást követően kezdjük meg a kézbesítést.

Az utazás során a levélküldemények megérkezése előtt havi egy alkalommal e-mailt küldünk Neked, amely tartalmazza a postai feladás napját, valamint a csomag tartalmának rövid összefoglalóját. Így előre felkészülhetsz a soron következő témára, hogy aztán minél hatékonyabban használhassátok fel együtt a csomagot.

Ki az a Paddington?

Paddington Peruból származik, kedvenc étele a lekvár, és jelenleg Londonban, a Windsor Gardens 32. szám alatt él a Brown családdal és házvezetőnőjükkel, Mrs. Birddel. Egy albumban gyűjti a Lucy nénitől kapott jegyeket, fényképeket és képeslapokat. Kis barna bőröndjének oldalán a P.B. monogram szerepel, amely a Paddington Brown rövidítése. 

A brit származású író, Michael Bond 65 éve lepte meg az olvasókat Paddington történeteivel, amelyek népszerűsége generációkon átívelő: a bájos és humoros mesék évtizedek óta megszólítják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A HarperCollins Gyermekkönyvkiadó 1958. október 13. óta publikálja Paddington kalandjait, melyeknek azóta több televíziós adaptációja is született, majd 2014 végén Paddington megérkezett a mozikba is a StudioCanal filmstúdió gondozásában.

További információ: Minden, amit érdemes tudnod!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Korszerű kézikönyvekkel, szótárakkal a PISA-felmérések jó eredményéért

A magántulajdonú TINTA Könyvkiadó 5 millió Ft-os keretösszeggel kiírta a Kazinczy Ferenc...

Dedikálás a Vígmajálison

Május 1-én 15 órakor meghirdetjük a 2024/25-ös évad programját, ezt követően színművészeink...

Kisfilmen a vörös panda tréning

A Fővárosi Állat- és Növénykert legújabb kisfilmjében azt mutatja meg, hogyan tréningeznek...

Vígmajális 2024

Május 1-én 15 órakor meghirdetjük a 2024/25-ös évad programját, ezt követően színművészeink...