szombat , 18 május 2024
Kezdőlap Tech Gyerekszobába készített okostévét a KIVI
Tech

Gyerekszobába készített okostévét a KIVI

25
KIVI KIDSTV Full HD Android tévé

Megerősített külsővel és kontrollálható tartalommal érkezik a KidsTV

Már elérhető az okostévéket gyártó KIVI egyedi, kifejezetten gyerekszobába tervezett készüléke, amely biztonsági üveggel, beépített éjszakai fénnyel, személyre szabható kerettel és kontrollálható tartalommal a tévézés új, interaktív élményét ígéri.

A KIVI nemzetközi kutatása alapján a vásárlók több mint 90%-a elsőként a megvásárolni kívánt tévé helyét határozza meg, és csak később dönt a termékkel kapcsolatos részletekről. Ezért a KIVI fejlesztői a gyerekszobába szánt okostévének olyan egyedi kialakítást és funkciókat terveztek, amelyek biztonságosabbá teszik a készülék használatát, hozzájárulnak a gyerekek kreativitásának fejlődéséhez és a tudatos médiahasználathoz.

Milyen speciális funkciókat igényel egy gyerekszobába szánt tévé?

Megerősített képernyő

A KIVI tervezői gondoskodtak róla, hogy az okostévé intenzív használat mellett is sértetlen maradjon és hosszú élettartammal rendelkezzen. A KIVI KidsTV 32 colos Full HD képernyőjét robusztus, temperált üveg védi, amely ellenáll a háztartásban előforduló tárgyak okozta vágásoknak és ütéseknek, mint például egy focilabda vagy egy nehéz játék. A vállalat 3 év garanciát vállal a képernyőre.

Biztonságos rögzítés

A tv lábai közvetlenül a fémkerethez rögzülnek, és egy vízszintes lemezzel csatlakoznak egymáshoz, amely kimagasló stabilitást eredményez. A tévéhez járó speciális matricáknak köszönhetően a készülék talpai rá is ragaszthatók a kiválasztott felületre.

tévé KIVI KIDSTV Full HD Android televízió

Kreatív keret

A KIVI KidsTV megjelenése a készüléket azonnal a gyerekszoba szerves részévé teszi. Az építőkockákból készült keret és állvány szabadon átalakítható, továbbépíthető, így kiváló lehetőséget kínál az önkifejezésre. A gyermekek egyszerre fejleszthetik művészi képességeiket, térbeli gondolkodásukat és különleges helyszínt építhetnek a szerepjátékokhoz.

Éjszakai fény a félelem nélküli alvásért

A modell hátlapján elhelyezett AlumniGlow éjszakai lámpa lágy, nyugtató fényt bocsát ki, és hangulatos légkört teremt a gyerekszobában. A távirányító és közvetlenül a készüléken is állítható erősségű éjszakai fény különösen hasznos, ha a gyermek nehezen alszik el teljes sötétségben.

Kontrollált tartalom

A vidám és biztonságos külső modern, AndroidTV 11 operációs rendszert rejt, amely garantálja a gyors és stabil működést. A Google által tanúsított operációs rendszer több mint 10 000 játékhoz, oktató- és fejlesztőalkalmazáshoz biztosít hozzáférést. Az operációs rendszer lehetővé teszi a készülék hangutasításokkal történő vezérlését is, amely nagy sikerélményt jelent a legfiatalabb, betűket még nem ismerő, de beszélni tudó felhasználók számára. A szülői felügyelet funkció számos lehetőséget kínál a megjeleníthető tartalom beállítására.

Egyszerű kezelhetőség

A KIVI okostévék legújabb generációjába tartozó KidsTV távirányítója is figyelembe veszi a gyermekek igényeit. Ergonomikus kialakításának köszönhetően jó fogást biztosít, és minimális számú gombbal rendelkezik. Ugyanakkor a legnépszerűbb alkalmazások és az éjszakai fény funkció külön gombokat kaptak, így egyetlen kattintással elérhetőek. A feltűnő kék szín és a távirányító alján található sötétben világító logó pedig a gyorsabb megtalálásban segít.

A legújabb képalkotó technológia

A KIVI okostévék beépített képjavító technológiájuknak köszönhetően kiváló képminőséget garantálnak akkor is, ha a sugárzott tartalom nem 4K felbontású.

Super Contrast Control: lehetővé teszi a kontraszt változtatását a sötétben játszódó jelenetek alatt.

UltraClear: javítja a kép tisztaságát bármilyen 4K felbontás alatti tartalom, akár SDR videó esetén.

Max Vivid: szabályozza a fényerőt a valósabb, színesebb és élethű képvilág eléréséhez, és szinte bármilyen tartalmat HDR minőségűvé alakít.

Kifinomult szemvédelem

A képernyő fénye fárasztja a szemet és befolyásolhatja az elalváshoz szükséges időt. A KidsTV alacsony kékfény-technológiával rendelkezik, amely óvja a gyermekek szemét a képernyő által kibocsátott káros kékfény-sugárzástól.

KIVI KIDSTV Full HD Android tévé

A KIVI KidsTV okostévé kizárólagosan a MediaMarkt üzletekben és webáruházban elérhető.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mi a közös az anyai és vezetői készségekben

Határozottság, konfliktuskezelés, problémamegoldó képesség és empátia: ezek a legfőbb vezetői tulajdonságok, melyek...

Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

Komoly szakmai kritériumok alapján választotta ki a világ 250 legjobb EdTech cégét...

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak...

10 meglepő NASA találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is...