szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Egy eszköz, amibe megéri befektetni!
Tippek

Egy eszköz, amibe megéri befektetni!

44
párkapcsolati eszköz

Az életünk szinte minden területén léteznek olyan eszközök, gépek, amelyek a dolgunkat hivatottak megkönnyíteni vagy az életünket jobbá tenni. Ezért természetesen hajlandóak vagyunk pénzt is áldozni – sokszor nem is keveset. A pénzünkért cserébe kapott komfort, öröm, hatékonyság mindig kárpótol minket. Ugyanakkor léteznek még olyan részei az életünknek, ahol valamiért mégsem annyira egyértelmű, hogy eszközökre áldozzunk, hogy azokat használjuk.

Ilyen többek között a hálószoba is, ahova legfeljebb a porszívó tévedhet be, megtörve az ébresztőóra egyeduralmát, hiszen mint az tudjuk, az elalvás előtti eszközhasználat, valamint a hálószobába bevitt elektronikai eszközök csak rontanak az alvásunk minőségén. Ezzel szemben viszont ott vannak a szexuális segédeszközök, amelyek szembemennek minden fent taglalttal.

Megéri kipróbálni!

A Szexaruhaz.hu Szexshop péniszgyűrűi kaphatóak szilikonból vagy fémből készült változatban, illetve akad elemes és akkus verzió is, és hát hogy őszinték legyünk, ezeket vétek lenne kihagyni a hálószobai létből. Természetesen más helyiségekben is bevethetőek, de talán a hálószoba a legintimebb szféránk, ahol az ilyen és hasonló jellegű játékszereket tárolni érdemes.

És hogy miért éri meg befektetni a fentebb említett eszközbe? Miért kell egyáltalán bármi egyéb a testeken kívül?

Nos, többek között azért, hogy minél teljesebb, minél fantasztikusabb élményben legyen részünk. A péniszgyűrű kétféle módon képes segítséget nyújtani. Egyrészt minden normális esetben, amikor minden működik, de jól jöhet egy kis extra élmény, másrészt pedig akkor, amikor merevedési nehézségekkel küzdünk.

A pénisz aljára helyezett kis gyűrű elszorítja az ereket, így a vérbőség a péniszben megmarad. Persze nem szabad, hogy túl szoros legyen, illetve ha elszíneződést tapasztalunk a hímvesszőn, akkor azonnal távolítsuk el a gyűrűt.

Amit lehet, fokozzunk!

Teljesen érthető és jogos emberi igény az, hogy mindig többre és jobbra törekszünk. Ám míg az elmúlt évtizedekben ez csak egy nagyon szűk rétegnél volt bevett szokás, hogy a szexet különféle segédeszközökkel dobják fel, addig mára már teljesen elfogadottá, hétköznapivá, sőt, trendivé vált a szexuális játékszerek birtoklása és bevetése az aktus előtt és közben.

A péniszgyűrű segítségével fokozható a merevedés keménysége és időtartama, jobban kirajzolódik a hímvessző erezete, ami izgalmasabb látványt nyújt, valamint megnövekszik az együttlét izgalmi értéke – kiváltképp akkor, amikor még a gyűrű a rezgő funkciójával is besegít abban, hogy fokozza az érzeteket.

Csak okosan a méretekkel!

Mindezzel együtt ezt sem árt okosan és óvatosan használni, hiszen a nem megfelelő méretű péniszgyűrű használata akár sérülést is előidézhet. Ha online rendelünk a Szexaruhaz.hu Szexshopból, és még sosem használtunk ilyen kütyüt, akkor érdemes a szilikonból készült változatot használni, az ugyanis tágulásra képes. Ha pedig már a rendelésnél tartunk, akkor mindenképpen szerezzünk be hozzá vízbázisú síkosítót, mert anélkül kevésbé lesz gördülékeny a használata.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Megéri-e drágább alumíniumkerítést választani?

Amikor a kerítésről kell dönteni, nem csupán az esztétikus megjelenésre kell gondolni,...

Mi lehet az oka annak, ha kutyusodnak foltokban hullik a szőre?

A lakásban szerteszét hulló kutyaszőr minden gazdi számára ismerős jelenség, pláne a...

A legfontosabb kábelek és vezetékek felújításhoz

Számtalan esetben előfordult már, hogy az otthonunkban idővel ki kellett cserélni a...

Egy új márka születése

A streetwear piacon nem lehet megállni, ülni a babérjainkon, hiszen folyamatosan születnek...