szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Könyv Boribon cicája: Egy bájos történet a barátságról és a szeretetről
Könyv

Boribon cicája: Egy bájos történet a barátságról és a szeretetről

43
boribon cicája könyv

Szeretsz hallgatni a kiscicák kalandjairól? Akkor Marék Veronika „Boribon cicája” című könyve tökéletes választás lesz számodra! Ez a kedves és humoros történet elvarázsolja a gyerekeket minden korosztályban, akik szeretik az állatokat, a kalandokat és a vidám meséket.

Ismerd meg Boribont, a kiscicát, aki egy boldog családban él. Van egy szerető gazdája, Borika, aki gondoskodik róla, és rengeteg játékot ad neki. Egy napon Boribon egy kiscicát talál a kertben, aki elveszett az anyukájától. Boribon elhatározza, hogy segít a kiscicának hazatalálni.

Útjuk során tele lesz izgalmakkal, kalandokkal és persze rengeteg mókával. Találkozni fognak különleges lényekkel, megismerkednek a környék rejtélyeivel, és rengeteg új barátot szereznek.

Marék Veronika bájos írástílusa garantáltan leköti a gyerekek figyelmét, és élvezetes olvasmánnyá teszi a könyvet. A regény tele van színes illusztrációkkal is, amelyek életre keltik Boribon és a kiscica kalandjait.

A „Boribon cicája” nem csak szórakoztató, de tanulságos is. A könyv bemutatja a barátság fontosságát, a segítőkészség erejét és a szeretet erejét. Arra tanít minket, hogy gondoskodjunk az állatokról, és vigyázzunk egymásra.

Ez a könyv tökéletes ajándék minden gyermeknek, aki szereti az állatokat, a kalandokat és a jó meséket. De felnőtteknek is remek kikapcsolódást nyújt, akik egy kis nosztalgiára vágynak a gyermekkorukból.

Marék Veronika magyar írónő, aki leginkább a gyerekeknek szóló könyveiről ismert. Több mint 20 könyve jelent meg, és munkái a magyar gyerekirodalom kedvelt darabjai közé tartoznak.

Ne hagyd ki ezt a kedves történetet!

Szerezd be a „Boribon cicája” című könyvet még ma, és fedezd fel Boribon és a kiscica kalandjainak varázslatos világát!

További információk a könyvről:

  • Kiadó: Pagony Kiadó
  • Megjelenés éve: 2024
  • Ajánlott korosztály: 3-6 év
  • Műfaj: Mesekönyv, kaland, humor, állatok

Remélem, hogy ez a blogbejegyzés felkeltette az érdeklődésedet Marék Veronika „Boribon cicája” című könyve iránt. Ha szereted az állatokat, a kalandokat és a vidám meséket, akkor ez a könyv tökéletes választás lesz számodra és gyermekeid számára.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Amikor Findusz kicsi volt és eltűnt: Egy bájos kaland a kicsiknek Nordqvist tollából

Sven Nordqvist, a skandináv gyerekirodalom ikonikus alakja, ezúttal is elvarázsolja az olvasókat...

Csoda és Kósza a Föld körül

Czigány Zoltán, a „Csoda és Kósza” című díjnyertes mesekönyv szerzőjének könyve a...

Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai: Lovas kalandok kicsiknek és nagyoknak

Czigány Zoltán „Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai” című meséje a Pozsonyi Pagony...

Mit kezdjünk az akaratossággal? – Útmutató a dackorszak kihívásaihoz

Deliága Éva pszichológus és Lovász Hajnalka pedagógus Mit kezdjünk az akaratossággal? –...