szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Keltsd életre a családi és gyerekfotókat egy vászonkép fotófal segítségével!
Tippek

Keltsd életre a családi és gyerekfotókat egy vászonkép fotófal segítségével!

38
vászonkép fotófal családi és gyerekfotók

Hiába válogatsz össze gondosan bútorokat, illetve kiegészítőket, és ügyelsz arra, hogy színben egymáshoz és a stílusodhoz is passzoljanak, a hiányérzeted nem fog elmúlni, ami leginkább azért van, mert a személyes tárgyaktól lesz igazán egyedi a lakásod, és ettől válik a nagybetűs otthonná.

És mi lenne személyesebb a családi és a gyerekfotóknál? Ezeket elhelyezheted egy egyszerű képkeretben, ám ha az a célod, hogy a lakásod ne csak otthonos, hanem szép és modern is legyen, akkor mindenképpen érdemes egy fotófalban gondolkodnod, amelynek megalkotásához a Vászonkép Szalon oldalán számos ötletet találhatsz.

Játssz az elrendezéssel!

A képek méretének és az egymástól való távolságának variálásával különböző hatás érhető el, így a fotófalad megalkotásánál ezekkel a tényezőkkel mindenképpen érdemes játszanod.

Ha fontos számodra az egységes megjelenés, akkor nyugodtan rakd őket egymástól azonos távolságra, de véleményünk szerint a rendezetlenül történő elhelyezésük némileg izgalmasabb és látványosabb.

Extra tipp: a hatás növelése érdekében az előbbi esetében érdemes egy zárt geometriai formában gondolkodnod.

Apropó, ha már a variálásnál tartunk

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a színekkel történő játék mennyire fel tudja dobni a fotófaladat. Amennyiben azt családi fotókból tervezed összerakni, akkor érdemes fekete-fehér effektet választod hozzájuk, hiszen ez remekül kiemeli a képeken szereplő családtagokat.

De persze ettől függetlenül dönthetsz úgy is, hogy a fekete-fehér és színes képeket variálod, amellyel egyébként igazán lenyűgöző látvány érhető el.

Ha már a lenyűgöző látványt említettük…

A fentebb említett webáruház blogjában lettünk figyelmesek arra az igazán különleges megoldásra, amikor a családi képek segítségével egy családfát varázsoltak fel a falra. Ehhez csupán egy fát kell a falra festeni, ami állhat néhány vonalból, de lehet akár egy részletes művészi stílusú fa is. Hogy melyiket választod, csakis rajtad múlik.

Mindezek után pedig már csak annyi dolgod maradt, hogy a családi képeket elhelyezed a fák ágai közé, és voilá, máris kész a csodálatos és egyedi családfa, amelyre garantáltan minden vendég rácsodálkozik majd.

Ami pedig téged illet, akárhányszor rápillantasz a képekre, eszedbe juthat a családoddal átélt megannyi közös emlék, ami még a legrosszabb napjaidon is garantáltan feldobja majd a hangulatodat. Ez jobban megéri, mint bármilyen drága bútordarab.

Ha nem tudsz dönteni

Amennyiben nem tudsz dönteni, hogy melyik ötletet valósítsd meg, akkor fordulj nyugodtan a fentebb már érintőlegesen említett webáruház munkatársaihoz, akik minden tapasztalatukat és tudásukat bevetve megpróbálnak majd ellátni a lehető legjobb tanácsokkal.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Megéri-e drágább alumíniumkerítést választani?

Amikor a kerítésről kell dönteni, nem csupán az esztétikus megjelenésre kell gondolni,...

Mi lehet az oka annak, ha kutyusodnak foltokban hullik a szőre?

A lakásban szerteszét hulló kutyaszőr minden gazdi számára ismerős jelenség, pláne a...

A legfontosabb kábelek és vezetékek felújításhoz

Számtalan esetben előfordult már, hogy az otthonunkban idővel ki kellett cserélni a...

Egy új márka születése

A streetwear piacon nem lehet megállni, ülni a babérjainkon, hiszen folyamatosan születnek...