szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Kipróbálnál egy új parfümöt? Íme néhány ötlet!
Tippek

Kipróbálnál egy új parfümöt? Íme néhány ötlet!

35
yves saint libre parfüm

Bár a legtöbbünk alapvetően ragaszkodik a kedvenc illataihoz, de a megújulás jegyében időnként nem árt beruházni egy-egy új parfümre, és nemcsak azért, mert attól jobb lesz a hangulatunk, hanem amiatt is, mert az érzékek bizonyos idő elteltével eltompulhatnak, érzéketlenné válhatnak a megszokott parfümök iránt.

Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben összeállítunk egy listát azokból a parfümökből, amelyekből véleményünk szerint érdemes lehet válogatni.

A szabadság illata

Az Yves Saint Laurent divatháznak 2019-ban jelent meg egy új orientális illata, a DOUGLAS-nál is kapható Libre, amely azoknak az erős és független, magabiztos nőknek készült, akik tudnak nemet mondani, és a szabadságot, kötetlenséget teszik értékrendjük csúcsára.

Maga a kompozíció igazán izgalmas: a narancsfa illatos esszenciájának és a petitgrainolajnak, a fekete ribiszkének valamint a levendulának a kombinációja nyitja meg, amelyet a jázmin, a levendula és a narancsvirág akkordjai követnek. Mindezt pedig az alapjegyben lévő madagaszkári vanília, pézsma, ámbra és cédrus befejező elegye koronázza meg.

De nemcsak maga az illatszer figyelemre méltó, hanem az üvegcséje is. Bár a szokásostól eltérően a legendás Cassandra logó az üveg élének vonalát követve, az oldalára fektetve lett elhelyezve.

A csábító nők rettegett fegyvere

Heves, magabiztos, utánozhatatlanul szexi, mégis elegáns – ezekkel a jelzőkkel tudnánk leginkább illetni a Paco Rabanne Olympéa parfümjét, amelynek kompozíciója a szikrázó rózsabors és a fekete ribizli gyümölcsös árnyalatainak kombinációjával indul meg.

Majd ezt követően a szívjegyben megjelennek a rózsaszín rózsa üde szirmai és a nőiességet felidéző bazsarózsák, amelyek a bársonyos pacsuli, a sós vanília és a pézsmás lecsengésű kasmírfa kíséretében halkulnak el.

A márka ezzel is azt üzeni, hogy a férfiakat hasonló módon kell elcsábítani, mint ahogyan egy csatát megnyerni.

A “botrány” illata

Ha már úgyis a szexi parfümökről volt szó, akkor nem mehetünk el szó nélkül a Jean-Paul Gaultier márka Scandal parfümje mellett sem, amely egy a méz, a méhviasz és a karamell tónusára épülő, rendkívül ínyenc illat. Mondhatnánk úgyis, hogy már a jóllakottságig édeskés, ami bizonyos férfiak számára kifejezetten vonzó tud lenni.

A fejjel felfelé néző, vékony lábakkal ellátott kupakkal rendelkező üvegcséjét pedig még nem is említettük, amelyről szintén ordít a nőiesség és a szexi megjelenés.

A karamelles szenzáció

A női illatválogatásunkat a Viktor&Rolf Bonbon Eau de Parfumjével zárjuk, amely lényegében egy bombon parfümbe öltöztetve. Az alapját a gyümölcs és a karamell édes tónusa adja, amelyek az ámbra púderes fás beütésével egy igazán szédítő koktél alkotnak. Olyannyira, hogy nagyon sok férfi megfordul, ha ennek a parfümnek a viselője megy el mellettük.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Megéri-e drágább alumíniumkerítést választani?

Amikor a kerítésről kell dönteni, nem csupán az esztétikus megjelenésre kell gondolni,...

Mi lehet az oka annak, ha kutyusodnak foltokban hullik a szőre?

A lakásban szerteszét hulló kutyaszőr minden gazdi számára ismerős jelenség, pláne a...

A legfontosabb kábelek és vezetékek felújításhoz

Számtalan esetben előfordult már, hogy az otthonunkban idővel ki kellett cserélni a...

Egy új márka születése

A streetwear piacon nem lehet megállni, ülni a babérjainkon, hiszen folyamatosan születnek...