szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Könyv Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai: Lovas kalandok kicsiknek és nagyoknak
Könyv

Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai: Lovas kalandok kicsiknek és nagyoknak

42
Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai könyv

Czigány ZoltánCsoda és Kósza legrégebbi kalandjai” című meséje a Pozsonyi Pagony Kiadó gondozásában kalauzol el minket Csoda, a bölcs és Kósza, a csetlő-botló csikó vidám kalandjaiba. A könyv tele van humorral, melengető pillanatokkal és tanulságos történetekkel, melyek nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is elbűvölik.

Czigány Zoltán: A magyar gyerekirodalom mestere

Czigány Zoltán nevét nem kell külön bemutatni a magyar gyerekirodalom kedvelőinek. Számos díjnyertes könyve generációk óta szórakoztatja és tanítja a gyerekeket. A „Csoda és Kósza” sorozat az egyik legnépszerűbb műve, melynek szereplői hamar a kicsik kedvenceivé válnak.

Miről szól a könyv?

A „Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai” Csoda és Kósza megismerkedésétől mesél, egészen addig, amíg Kósza először rendőrlóvá válik. A történet során rengeteg mókás kalandban vesznek részt, hol galibát okoznak, hol pedig segítenek a tanyán élőknek. Megismerkedünk Csoda bölcsességével és Kósza csetlő-botló természetével, miközben a vidéki élet szépségeibe is betekintést nyerhetünk.

Kiknek ajánljuk a könyvet?

A „Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai” 3 éves kortól ajánlott mindazoknak, akik szeretik a humoros, kalandos történeteket. A könyv tökéletes választás esti mesefolvasásra, de önálló olvasásra is kiválóan alkalmas. A színes illusztrációk és a kedves történet lekötik a gyerekek figyelmét, és arra ösztönzik őket, hogy újra és újra elolvassák a kalandokat.

Egy könyv, ami mosolyt csal az arcokra

Czigány Zoltán meséje nem csak szórakoztató, de tanulságos is. A gyerekek megismerkedhetnek a vidéki élet szépségeivel, az állatokkal való bánásmód fontosságával és a igazi barátság értékét. A humoros szöveg és a bájos illusztrációk garantáltan mosolyt csalnak az olvasók arcára.

Ha egy kedves és izgalmas mesét keresel gyermekednek, a „Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai” tökéletes választás lesz. Czigány Zoltán varázslatos világa beszippantja az olvasókat, és garantáltan elvarázsolja az egész családot!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mindig történik VALAMI a Deákban – Leiner Laura új ifjúsági regénye, ami felkavarja az állóvizet

Leiner Laura, a hazai ifjúsági irodalom egyik legkedveltebb szerzője, új regényével ismét...

Így neveljünk kedves gyereket – Hogy a világ jobb és szeretettelibb hely legyen

Thomas Lickona, a neves amerikai pszichológus és oktató legújabb könyve, az Így...

Egy könyv, ami megváltoztathatja a szülő-gyermek kapcsolatot

Joan DeClaire neves pszichológus, aki John Gottman oldalán évek óta kutatja a...

A kelekótya kaméleon – Eric Carle színes és vicces meséje

Eric Carle nevét mindenki ismeri, aki gyermekkorában olvasott mesekönyveket. A kelekótya kaméleon...