hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Létezik egy rejtélyes, 13. csillagjegy
Tippek

Létezik egy rejtélyes, 13. csillagjegy

23
13. csillagjegy horoszkóp bien

Érezted már úgy, hogy Rád egyáltalán nem illik a saját horoszkópod? Ne aggódj, nincsen veled semmi gond, ha így van – könnyen lehet, hogy nem is megfelelő csillagjegyhez társítottad magad eddig, ugyanis az asztrológiában létezik egy elfeledett, 13. csillagjegy, mely igencsak felboríthatja mindazt, amit eddig tudtunk.

Érdekel a téma? Ha igen, akkor olvass tovább, ugyanis cikkünkben minden fontos infót elárulunk erről a rejtélyes 13. csillagjegyről!

A horoszkópok iránymutatást adhatnak az életedhez

Egyáltalán nem véletlen, hogy sokan olvassák a napi, heti vagy havi horoszkópokat, ugyanis remek támpontokat és iránymutatásokat adhatnak a mindennapok kihívásaihoz – sok erőt adnak például a Bien.hu horoszkópjai is.

Ezek az írások rávilágítanak az erősségeinkre, továbbá abban is segítséget nyújtanak, hogy felismerd a fejlesztendő területeket, ami segítheti a személyes haladásod. Mindezeken felül a tulajdonságaid általános leírásával segít objektívebben szemlélni magad, ami sokszor nehézkes lehet külső segítők nélkül.

Miért nem illik rád a horoszkóp leírása?

Könnyű az élete azoknak, akik csak megnyitják a megfelelő horoszkópot, és máris ott terem előttük egy hasznos útmutató, mely segít felkészülni és végigvinni a mindennapi kihívásokat – sajnos nem mindenki ilyen és ennek nyomós oka van.

Ahogy arról a bevezetőben is szó volt, a létezik egy rég elfeledett 13. csillagjegy is, melyet Kígyótartónak neveznek az asztrológiában.

Ha beépítjük ezt a plusz jegyet is a képletbe, akkor az eddig ismert és használt rendszer felborul: egyes születési dátumok teljesen más csillagjegybe kerülhetnek, ami magyarázhatja, hogy miért nem passzol mindenkihez a normál rendszer szerint megalkotott leírása.

Ezek a Kígyótartó csillagjegy jellemzői

Ha újra kellene osztani a csillagjegyek sorát, a Kígyótartó a Skorpió és a Nyilas között kapna helyet, tehát november végén és december elején született személyek tartoznának ebbe a különleges jegybe.

Bár sokkal kevesebb információ áll rendelkezésre erről a csillagjegyről, mint a másik 12–ről, néhány dolgot mégis kijelenthetünk vele kapcsolatban: szülöttei rendkívül tüzes személyiségűek, erősek és szenvedélyesek. A Kígyótartók nagyon határozottak és céltudatosak, ám nem jellemző rájuk a klasszikus vezetői attitűd – sokkal inkább befelé forduló típusnak lehetne mondani őket. Okos és intelligens csillagjegy, de jellemzőek rá a hangulatváltozások és időnként a féltékenység is.

Most akkor mindenki kukába dobhatja, amit eddig a csillagjegyéről hitt?

Szerencsére nincs szükség rá, hogy elfelejts mindent, amit a klasszikus jegyekről tudsz – pláne nem akkor, ha úgy érzed, hogy segítenek Téged ezek a leírások.

A 13. csillagjegy körül még rengeteg a kérdés és vitás a helyzete, ám az eddig is ismert 12 változat biztosan maradni fog, bármit is hoz a jövő.

Ha esetleg pont azok közé tartozol, akikre nem illik egyik jegy leírása sem, akkor érdemes figyelned a Kígyótartóval kapcsolatos fejleményeket – hátha fedeznek fel válaszokat adó újdonságokat vele kapcsolatban.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A lakat, amit nem nyit az eső

Sokan azt gondolják, hogy a lakatok legnagyobb ellenségei a bűnözők, pedig az...

Ezekre érdemes figyelni, ha rendszeresen böngészünk az interneten

Az internetnek köszönhetően rengeteg olyan információhoz hozzáférhetünk, amelyhez korábban nem volt lehetőség....

Az elsősegély-felszerelés fontossága a munkahelyeken

Rendkívül fontos a megfelelő elsősegély-felszerelés megléte a munkahelyeken, amivel baj esetén gyors...

Ajándékválasztás férfiaknak – a kihívások netovábbja

Legyünk őszinték: a férfiaknak sokkal nehezebb ajándékot választani, mint a nőknek. A...