szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Család A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez
Család

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

70
Bojti Andrea A magabiztos szülő könyv

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve átfogó útmutatót nyújt a szülőknek a magabiztosabb és tudatosabb nevelési stílus elsajátításához. A könyv nem csupán elméleti fejtegetéseket tartalmaz, de praktikus tanácsokat, inspiráló történeteket és hatékony stratégiákat is, amelyek segítenek a szülőknek a mindennapi kihívások leküzdésében és a gyermekeikkel való harmonikus kapcsolat megteremtésében.

A szerző bemutatja a kételyek és a bizonytalanság okait a nevelésben, és tanácsokat ad a magabiztosság és a tudatosság fejlesztéséhez. A könyv hangsúlyozza a szülői önismeret és önfejlesztés fontosságát, és segít a szülőknek felismerni a saját értékeiket, hitrendszerüket és nevelési céljaikat.

A magabiztos szülő kiemeli a hatékony kommunikáció szerepét a szülő-gyerek kapcsolatban. A szerző tanácsokat ad a nyílt és őszinte beszélgetésekhez, a konfliktusok hatékony kezeléséhez és a gyermekek érzelmeinek támogatásához. A könyv hangsúlyozza a pozitív megerősítés fontosságát, és segít a szülőknek elsajátítani a dicséret és a biztatás hatékony formáit.

A könyvben szereplő inspiráló történetek valós példákon keresztül mutatják be a magabiztos és tudatos nevelési stílus előnyeit. A szerző bemutatja, hogyan lehet a szülői kételyeket legyőzni, a kihívásokat hatékonyan kezelni és harmonikus kapcsolatot építeni a gyermekekkel.

A magabiztos szülő mindazoknak ajánlott, akik:

  • Szeretnének magabiztosabbnak és tudatosabbnak érezni magukat a nevelésben
  • Hatékonyabbá szeretnék tenni a szülő-gyerek kommunikációt
  • Pozitívabb légkört szeretnének teremteni a családban
  • Erősebbé szeretnék tenni a gyermekeik önbecsülését
  • Harmonikusabbá szeretnék tenni a családi kapcsolatokat

A könyv az Open Books Kiadó gondozásában jelent meg. A kiadó elkötelezett a szülői nevelést és a családi életmódot támogató könyvek kiadása iránt, és olyan kiadványokat jelentet meg, amelyek segítenek a szülőknek a boldogabb és harmonikusabb családi légkör megteremtésében.

A szerzőről – Bojti Andrea:

Bojti Andrea pszichológus, coach és tréner, aki több mint 15 éve dolgozik családokkal. Számos publikációja, előadása és workshopja van a szülői nevelés, a családi dinamika és a gyermekpszichológia témájában.

A magabiztos szülő értékes forrás a szülők számára, akik szeretnének magabiztosabbnak és tudatosabbnak érezni magukat a nevelésben, és hatékonyabbá tenni a szülő-gyerek kommunikációt. A könyv praktikus tanácsai, inspiráló történetei és hatékony stratégiái segítenek a szülőknek a mindennapi kihívások leküzdésében és a gyermekeikkel való harmonikus kapcsolat megteremtésében.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Forradalmi diákkedvezmény a SPAR és a Diverzum jóvoltából

Elsőként kötött együttműködési megállapodást a kereskedelmi láncok közül a SPAR Magyarország a...

Mikrós lecsó – a legfinomabb megúszós vacsoraötlet nyárra

A modern konyha csendes forradalma: a mikrohullámú sütők. Ezek az eszközök nem...

50 millió forint értékben jutott digitális eszközökhöz több mint 250 rászoruló család és közintézmény

Több mint hatszáz pályázó, 255 nyertes pályázat és többszáz digitális eszköz. Ez...

Idén is támogatja hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését a Hankook

Az Útkeresés Segítő Szolgálat idén is megrendezte nyárzáró Játékfesztiválját Dunaújvárosban. Az eseményen...