szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Kipróbálnál egy új parfümöt? Íme néhány ötlet!
Tippek

Kipróbálnál egy új parfümöt? Íme néhány ötlet!

51
yves saint libre parfüm

Bár a legtöbbünk alapvetően ragaszkodik a kedvenc illataihoz, de a megújulás jegyében időnként nem árt beruházni egy-egy új parfümre, és nemcsak azért, mert attól jobb lesz a hangulatunk, hanem amiatt is, mert az érzékek bizonyos idő elteltével eltompulhatnak, érzéketlenné válhatnak a megszokott parfümök iránt.

Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben összeállítunk egy listát azokból a parfümökből, amelyekből véleményünk szerint érdemes lehet válogatni.

A szabadság illata

Az Yves Saint Laurent divatháznak 2019-ban jelent meg egy új orientális illata, a DOUGLAS-nál is kapható Libre, amely azoknak az erős és független, magabiztos nőknek készült, akik tudnak nemet mondani, és a szabadságot, kötetlenséget teszik értékrendjük csúcsára.

Maga a kompozíció igazán izgalmas: a narancsfa illatos esszenciájának és a petitgrainolajnak, a fekete ribiszkének valamint a levendulának a kombinációja nyitja meg, amelyet a jázmin, a levendula és a narancsvirág akkordjai követnek. Mindezt pedig az alapjegyben lévő madagaszkári vanília, pézsma, ámbra és cédrus befejező elegye koronázza meg.

De nemcsak maga az illatszer figyelemre méltó, hanem az üvegcséje is. Bár a szokásostól eltérően a legendás Cassandra logó az üveg élének vonalát követve, az oldalára fektetve lett elhelyezve.

A csábító nők rettegett fegyvere

Heves, magabiztos, utánozhatatlanul szexi, mégis elegáns – ezekkel a jelzőkkel tudnánk leginkább illetni a Paco Rabanne Olympéa parfümjét, amelynek kompozíciója a szikrázó rózsabors és a fekete ribizli gyümölcsös árnyalatainak kombinációjával indul meg.

Majd ezt követően a szívjegyben megjelennek a rózsaszín rózsa üde szirmai és a nőiességet felidéző bazsarózsák, amelyek a bársonyos pacsuli, a sós vanília és a pézsmás lecsengésű kasmírfa kíséretében halkulnak el.

A márka ezzel is azt üzeni, hogy a férfiakat hasonló módon kell elcsábítani, mint ahogyan egy csatát megnyerni.

A “botrány” illata

Ha már úgyis a szexi parfümökről volt szó, akkor nem mehetünk el szó nélkül a Jean-Paul Gaultier márka Scandal parfümje mellett sem, amely egy a méz, a méhviasz és a karamell tónusára épülő, rendkívül ínyenc illat. Mondhatnánk úgyis, hogy már a jóllakottságig édeskés, ami bizonyos férfiak számára kifejezetten vonzó tud lenni.

A fejjel felfelé néző, vékony lábakkal ellátott kupakkal rendelkező üvegcséjét pedig még nem is említettük, amelyről szintén ordít a nőiesség és a szexi megjelenés.

A karamelles szenzáció

A női illatválogatásunkat a Viktor&Rolf Bonbon Eau de Parfumjével zárjuk, amely lényegében egy bombon parfümbe öltöztetve. Az alapját a gyümölcs és a karamell édes tónusa adja, amelyek az ámbra púderes fás beütésével egy igazán szédítő koktél alkotnak. Olyannyira, hogy nagyon sok férfi megfordul, ha ennek a parfümnek a viselője megy el mellettük.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezekre érdemes figyelni, ha rendszeresen böngészünk az interneten

Az internetnek köszönhetően rengeteg olyan információhoz hozzáférhetünk, amelyhez korábban nem volt lehetőség....

Létezik egy rejtélyes, 13. csillagjegy

Érezted már úgy, hogy Rád egyáltalán nem illik a saját horoszkópod? Ne...

Az elsősegély-felszerelés fontossága a munkahelyeken

Rendkívül fontos a megfelelő elsősegély-felszerelés megléte a munkahelyeken, amivel baj esetén gyors...

Ajándékválasztás férfiaknak – a kihívások netovábbja

Legyünk őszinték: a férfiaknak sokkal nehezebb ajándékot választani, mint a nőknek. A...