szombat , 4 május 2024
Kezdőlap Könyv Ismerd meg Pipp és Polli világát: Pipp és Polli nagy szótára
Könyv

Ismerd meg Pipp és Polli világát: Pipp és Polli nagy szótára

24
pipp és polli nagy szótára könyv

Axel Scheffler, a Graffaló alkotója újabb lenyűgöző könyvével kápráztatja el a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A „Pipp és Polli nagy szótára” egy játékos és interaktív könyv, amely tíz színes, képpel teli oldalon keresztül kalauzolja el az olvasókat Pipp és Polli kalandjaiba.

A könyvben rengeteg apró részlet rejtőzik, melyeket fel lehet fedezni, a tárgyaktól az állatokig, a növényektől a járművekig. A gyerekek órákon át böngészhetik a lapokat, miközben új szavakat tanulnak és fejlesztik a megfigyelőképességüket. A könyv különlegessége, hogy a szavak magyar és angol nyelven is szerepelnek, így a nyelvi fejlődéshez is kiválóan alkalmas.

A „Pipp és Polli nagy szótára” nem csak informatív, de rendkívül szórakoztató is. Scheffler vidám illusztrációi életre keltik a mesevilágot, és garantáltan mosolyt csalnak az olvasók arcára. A könyv tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és ideális arra, hogy közösen töltsünk el kellemes időt a családdal.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek, akik most tanulnak új szavakat
  • Gyermekeknek, akik szeretik a játékos és interaktív könyveket
  • Családoknak, akik közösen szeretnének olvasni és tanulni
  • Nyelvtanulóknak, akik magyarul és angolul is szeretnének bővíteni a szókincsüket

A szerzőről:

Axel Scheffler német illusztrátor, aki leginkább a Graffaló című mesekönyvről ismert, melyet Julia Donaldson írt. Scheffler vidám és színes illusztrációi világszerte elbűvölték a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Számos díjnyertes könyve van, melyek magyar nyelven is elérhetőek.

Ha keresel egy szórakoztató és informatív könyvet, amellyel gyermeked új szavakat tanulhat, a „Pipp és Polli nagy szótára” tökéletes választás. Scheffler gyönyörű illusztrációi és a játékos feladatok garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét, és órákon át tartó szórakozást nyújtanak.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál az meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Pepe és a rockzene: Zenés kaland kicsiknek és nagyoknak

Magali Le Huche „Pepe és a rockzene” című zenélő könyve egy izgalmas...

Sárkányok, tündérek és tiltott szerelmek

A Sárkány ígérete – Élfestett Elizabeth Lim „A Sárkány ígérete – Élfestett”...

A Graffaló: Mulatságos kaland az erdő mélyén

Julia Donaldson „A Graffaló” című meséje egy bájos és izgalmas kalandra hívja...

Amilyen akkor voltam: Egy megható történet a felnőtté válásról

Amber Smith „Amilyen akkor voltam” című regénye egy megható és elgondolkodtató történet...