vasárnap , 19 május 2024
Kezdőlap Könyv A dühös polip – Relaxációs mesekönyv
Könyv

A dühös polip – Relaxációs mesekönyv

18
dühös polip mesekönyv

Lori Lite és Kádár Annamária „A dühös polip” című mesekönyve egy aranyos és tanulságos történet egy polipól, aki megtanulja kezelni a dühét. A könyv főszereplője Polip Pali, aki egy napon nagyon dühös lesz. Nem tetszik neki a tengerben a víz hőmérséklete, a többi hal hangoskodása, és legszívesebben mindenkire ráförmedne.

Azonban Polip Pali hamarosan rájön, hogy a düh nem oldja meg a problémáit. Ezért elhatározza, hogy megtanulja kezelni az érzéseit. A könyvben Polip Pali megtanít egy egyszerű relaxációs technikát a gyerekeknek, amellyel lecsendesíthetik a gondolataikat és ellazíthatják a testüket.

A mesekönyv tele van humorral, rímelő szöveggel és gyönyörű illusztrációkkal, amelyek életre keltik a tenger varázslatos világát. A történet tanulságos is, hiszen Polip Pali példája megtanít minket arra, hogy a düh egy természetes érzés, de fontos megtanulni kezelni azt.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek, akik nehezen kezelik a dühüket
  • Szülőknek, akik szeretnének segíteni gyermekeiknek az érzelmeik kezelésében
  • Tanítóknak és óvónőknek, akik a gyerekeknek az érzelmi intelligenciáról szeretnének tanítani
  • Mindenkinek, aki egy szórakoztató és tanulságos könyvet keres

A szerzőkről:

  • Lori Lite amerikai írónő, aki számos népszerű gyermekkönyvet írt a stresszkezelés és az érzelmi intelligencia témájában. Könyvei játékos és humoros formában tanítják a gyerekeket arra, hogyan kezeljék az érzéseiket.
  • Kádár Annamária magyar pszichológus és egyetemi adjunktus, aki a relaxációs technikák és a mindfulness gyerekeknél történő alkalmazásának szakértője. Számos könyvet és tanulmányt írt a témában.

Ha keresel egy olyan könyvet, amely segíthet gyermekednek megtanulni kezelni a dühét, „A dühös polip” tökéletes választás. Lori Lite varázslatos története és Kádár Annamária szakértői tanácsai hatékony segítséget nyújtanak a gyerekeknek az érzelmi intelligencia fejlesztésében.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Doktor Maszat: A legviccesebb doktor a világon!

Készülj fel a nevetésre Berg Judit „Doktor Maszat” című könyvével! Ez a...

Mesepszichológia: A mesék varázsa a tudomány tükrében

Szeretsz meséket olvasni? Vagy szívesen mesélsz a gyermekeidnek? Akkor Kádár Annamária „Mesepszichológia”...

Ki ette meg a málnát? – Izgalmas nyomozás a kertben

Készülj fel egy izgalmas nyomozásra Nemes Nagy Ágnes „Ki ette meg a...

Utazás a dinoszauruszok földjén Gerald Durrell-lel!

Szeretsz kalandozni? Kíváncsi vagy a dinoszauruszokra? Akkor Gerald Durrell „Léghajóval a dinoszauruszok...