péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Ki mondta, hogy csak a nők lehetnek gyengédek egymással?
Tippek

Ki mondta, hogy csak a nők lehetnek gyengédek egymással?

41

A közhiedelem szerint csakis két nő tud egymással rendkívül gyengéd lenni, ha két férfi kapcsolatát nézzük, akkor ott a gyendégség, a türelem, a finomság kevésbé megengedett. Azonban ha levesszük a macsóálarcot, akkor rá fogunk ébredni arra, hogy mindaz, ami egy nőben megvan, megvan egy férifban is, csak elő kell csalogatni.

Vagy csak oda kell egy kicsit figyelni, és utánajárni egy-egy témának. Ilyen például a férfiak közötti szerelmi kapcsolatban az anális szex. Hüvely híján nyilvánvalóan elkerülhetetlen a behatolás, és valljuk be, ha jól csinálják, még akár fergeteges örömet is okozhat. Ehhez azonban tudni kell azt, hogy mit és hogyan kell csinálni, mire kell odafigyelni, és mit kell mindenképpen elkerülni. Mai cikkünkben ezért az anális szexet vesszük górcső alá.

Az előkészületeken sok minden múlik!

Ahhoz, hogy az anális szex sikeres legyen, nem elég, ha felsóhatjunk és azt mondjuk: ”Vágyaim között szerepel az anális szex.” Ennél sokkal komplexebb teendőink vannak.

Gondolunk itt elsősorban többek között a tisztálkodásra. Nagyon alapos, akár belső zuhanyt alkalmazó higiéniai rutinra lesz szükség. Ám még közel sincs vége a dolgoknak.

Ahhoz azonban, hogy biztonságos és élvezetes legyen a hátsó kapun való közlekedés, még más egyébre is szükségünk lesz: egy megfelelő síkosítóra.

Ez lehet többek között akár vízbázisú, akár szilikonos, attól függően, hogy érzékeny-e a bőrünk, vagy használunk-e bármilyen olyan szexuális játékszert, aminek az anyaga összeférhetetlen bizonyos síkosítótípusokkal.

Nem elég csak a síkosító!

Ha már hátradőlnél, hogy mindent, de tényleg mindent megtettél, most már lehet szabadon csapatni, akkor szólunk, hogy nem, nem szabad csapatni.

A hatékony és élvezetes popsiszex egyik fontos alappillére, hogy nyugalmasan és lassan közelítünk a partner felé. Felizgatjuk, hagyjuk, hogy felajzott állapotba kerülhessen, és bár a végbélnyílás nem nedvesedik, a síkosító miatt mégsem kell szaharai szárazságra számítani.

Ezzel együtt csakis a megfelelő hosszúságú és intenzitású behatolás lesz a nap végén a nyerő, így mindenképpen érdemes egy jó nagy adagot berendelni belőle. Sőt, akár mindkét típusból jó lesz betárazni, sosem lehet tudni, hogy merre haladnak majd az események.

Ha van elég türelmünk, az aranyat fog érni.

Utána is fontos a higiénia!

Ha megtörtént a behatolás, és mindkét fél kiélvezkedte magát, akkor nem elég eldőlni és aludni egyet, ugyanis az aktus utáni higiéniai szeánsz épp olyan fontos, mint az együttlét előtti.

Éppen ezért akár utójáték gyanánt is felfogható, hogy együtt elvonuljunk a párunkkal, és szép komótosan megtisztogassuk egymást, hogy a következő együttlétet is maximálisan egészségesen kezdhessük meg.

Nincs tehát más teendő, mint a Vágyaim.hu szexpatikájából megrendelni a minél nagyobb kiszerelésű síkosítót, és máris mehet a menet!


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Nem az Airbnb-k jelentik a komoly problémát a belső kerületek lakóinak

Medián-kutatás: a lakosság többsége szigorúbb feltételekkel, de engedné az Airbnb-k működését Először...

Láthatatlan ellenség ellen: fájdalommentes biofilmterápia forradalmasítja a fogápolást

A fogágybetegség világszerte emberek millióit érinti, és különösen aggasztó a helyzet Magyarországon,...

A bankváltás segítheti a karácsonyi készülődést is

Év vége előtt számlánkra érkezhet több tízezer forint „ingyenpénz”, ha új pénzintézetnél...

Virágzik a használt termékek piaca

A felnőtt magyar lakosság kétharmada vásárolt már használt terméket, elsősorban spórolási szándékkal....