vasárnap , 23 június 2024
Kezdőlap Család Az első 500 szavam: A kisgyermekek szókincsének fejlesztése játékosan
Család

Az első 500 szavam: A kisgyermekek szókincsének fejlesztése játékosan

29
az első 500 szavam könyv

Lucile Ahrweiller Az első 500 szavam című könyve játékos és hatékony módszert kínál a kisgyermekek szókincsének fejlesztéséhez. A könyv 500 alapszót és kifejezést tartalmaz színes illusztrációkkal kísérve, amelyek segítenek a gyerekeknek a szavak megértésében és használatában. A szavak tematikus csoportokba vannak rendezve, így a gyerekek könnyen elsajátíthatják a hétköznapi életben leggyakrabban használt kifejezéseket.

A könyv tele van játékos ötletekkel és tevékenységekkel, amelyek segítenek a gyerekeknek a szavak elsajátításában és gyakorlásában. A játékok között szerepelnek memóriajátékok, szókirakók, dalok és mondókák, amelyek mind-mind hozzájárulnak a gyerekek nyelvi fejlődéséhez.

Az első 500 szavam ideális választás azoknak a szülőknek és pedagógusoknak, akik szeretnék játékos és hatékony módon fejleszteni a kisgyermekek szókincsét. A könyv 2 éves kortól ajánlott, de kisebb és nagyobb gyerekek számára is hasznos lehet.

A könyv a Babilon Kiadó gondozásában jelent meg, és a magyar nyelvű gyermekkönyvek kiemelkedő kiadója. A kiadó elkötelezett a minőségi gyermekirodalom iránt, és olyan könyveket ad ki, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de tanítanak is.

A szerzőről:

Lucile Ahrweiller francia írónő és illusztrátor, aki számos gyermekkönyvet írt már. Könyvei színesek, vidámak és tele vannak játékos ötletekkel, amelyek segítenek a gyerekeknek a tanulásban és a fejlődésben. Ahrweiller díjnyertes illusztrátor is, és munkáiért számos elismerést kapott.

Az első 500 szavam remek választás azoknak a szülőknek és pedagógusoknak, akik szeretnének játékos és hatékony módon fejleszteni a kisgyermekek szókincsét. A könyv színes illusztrációkkal, tematikusan csoportosított szavakkal és játékos ötletekkel teli, így ideális választás a kisgyermekek nyelvi fejlődésének támogatásához.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

Mesepszichológia a gyakorlatban: Útmutató a mesék erejének megtapasztalásához

Kádár Annamária és Kerekes Valéria Mesepszichológia a gyakorlatban című könyve átfogó útmutatót...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...