szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Család Az első 500 szavam: A kisgyermekek szókincsének fejlesztése játékosan
Család

Az első 500 szavam: A kisgyermekek szókincsének fejlesztése játékosan

78
az első 500 szavam könyv

Lucile Ahrweiller Az első 500 szavam című könyve játékos és hatékony módszert kínál a kisgyermekek szókincsének fejlesztéséhez. A könyv 500 alapszót és kifejezést tartalmaz színes illusztrációkkal kísérve, amelyek segítenek a gyerekeknek a szavak megértésében és használatában. A szavak tematikus csoportokba vannak rendezve, így a gyerekek könnyen elsajátíthatják a hétköznapi életben leggyakrabban használt kifejezéseket.

A könyv tele van játékos ötletekkel és tevékenységekkel, amelyek segítenek a gyerekeknek a szavak elsajátításában és gyakorlásában. A játékok között szerepelnek memóriajátékok, szókirakók, dalok és mondókák, amelyek mind-mind hozzájárulnak a gyerekek nyelvi fejlődéséhez.

Az első 500 szavam ideális választás azoknak a szülőknek és pedagógusoknak, akik szeretnék játékos és hatékony módon fejleszteni a kisgyermekek szókincsét. A könyv 2 éves kortól ajánlott, de kisebb és nagyobb gyerekek számára is hasznos lehet.

A könyv a Babilon Kiadó gondozásában jelent meg, és a magyar nyelvű gyermekkönyvek kiemelkedő kiadója. A kiadó elkötelezett a minőségi gyermekirodalom iránt, és olyan könyveket ad ki, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de tanítanak is.

A szerzőről:

Lucile Ahrweiller francia írónő és illusztrátor, aki számos gyermekkönyvet írt már. Könyvei színesek, vidámak és tele vannak játékos ötletekkel, amelyek segítenek a gyerekeknek a tanulásban és a fejlődésben. Ahrweiller díjnyertes illusztrátor is, és munkáiért számos elismerést kapott.

Az első 500 szavam remek választás azoknak a szülőknek és pedagógusoknak, akik szeretnének játékos és hatékony módon fejleszteni a kisgyermekek szókincsét. A könyv színes illusztrációkkal, tematikusan csoportosított szavakkal és játékos ötletekkel teli, így ideális választás a kisgyermekek nyelvi fejlődésének támogatásához.


Gyerekszemmel a világ – További friss híreket talál a meseutca.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Forradalmi diákkedvezmény a SPAR és a Diverzum jóvoltából

Elsőként kötött együttműködési megállapodást a kereskedelmi láncok közül a SPAR Magyarország a...

Mikrós lecsó – a legfinomabb megúszós vacsoraötlet nyárra

A modern konyha csendes forradalma: a mikrohullámú sütők. Ezek az eszközök nem...

50 millió forint értékben jutott digitális eszközökhöz több mint 250 rászoruló család és közintézmény

Több mint hatszáz pályázó, 255 nyertes pályázat és többszáz digitális eszköz. Ez...

Idén is támogatja hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését a Hankook

Az Útkeresés Segítő Szolgálat idén is megrendezte nyárzáró Játékfesztiválját Dunaújvárosban. Az eseményen...